Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 10:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Doctor Strange sa v najnovšej televíznej upútavke hrá s časom. Máme potvrdený Time Gem?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel priamo-nepriamo potvrdil, že Strange bude mať skutočne k dispozícii jeden zo šiestich Infinity Stones.

Len nedávno sme vám priniesli rozsiahle preview s množstvom nových informácií a záberov z Doctora Strangea a len o pár dní na to dorazil aj nový teleívzny spot. Ten podľa všetkého už definitvíne potvrdil, že Stephen bude mať k dispozícii Time Gem, ktorý bude schovaný v prívesku na jeho krku. Magický predmet je nazývaný Eye of Agamotto. Navyše to sedí do písmenkovej skladačky, hoci nie oficiálnej, no Marvel si to určite tak naplánoval. Eye of Agamotto = Necklace. Pochopíte, ak sa pozriete na gif nižšie. Podľa tejto teórie by posledný Soul Gem mal byť ukrytý v Heimdallovi, vďaka čomu vlastne môže vyhľadať kohokoľvek chce, a to skrz ich duše. Viac o tom ale v odkaze na článok, kde sa tým hlbšie zaoberáme. 

Doctor Strange sa v najnovšej televíznej upútavke hrá s časom. Máme potvrdený Time Gem?
Zdroj: MARVEL

Ak vás však podstata MCU nezaujíma a chcete sa ešte viac navnadiť na najbližší film z dielne Marvelu, sledujte video nižšie. Premiéra Doctora Strangea je naplánovaná na 3. novembra. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia