Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2016, 10:18
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Krvavý trailer pre 7. sériu The Walking Dead nás pripravuje na smrť jednej z postáv a potvrdzuje Ezekiela

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Čo dostane prednosť? Záchrana životov či krvavé riešenie vlastných sporov?

Čakanie na akékoľvek nové zábery muselo byť pre fanúšikov utrpením (doteraz im museli stačiť plagáty, ktoré sme vám priniesli pred pár dňami), no konečne sme sa dočkali prvého oficiálneho traileru, ktorý síce neprezradil, koho zabila Neganova Lucille (snáď ste nečakali, že sa to dozviete), no potvrdzuje dôležitú postavu pre ďalší vývoj deja. Fanúšikovia komiksu samozrejme vedia, koho si Negan (Jeffery Dean Morgan) vybral, a keďže sa to dá na internete bez problémov nájsť, nebudeme kaziť prekvapenie tým, ktorí si chcú počkať na odhalenie až do októbra. A mimochodom, vôbec nie je vylúčené, že sa seriál zase nevyberie svojou cestou a nepopraví úplne inú postavu. Musíme pochváliť tvorcov, pretože sa im podarilo naozaj obdivuhodným spôsobom predstaviť trailer, z ktorého nedokážeme odhaliť toho, koho Negan obetoval. Dôležitou postavou minimálne pre siedmu sériu by mal byť kráľ Ezekiel (Khary Payton) so svojim tigrom menom Shiva. K tejto šelme sa dostal už pri jej narodení, pred apokalypsou pracoval totiž ako ošetrovateľ v Zoo.

Krvavý trailer pre 7. sériu The Walking Dead nás pripravuje na smrť jednej z postáv a potvrdzuje Ezekiela
Zdroj: shadowandact.com

Ezekiel je vodcom Kráľovstva, takže ďalšieho miesta, kde ľudia žijú viac-menej v pokoji a oddelení od chodcov. O tejto postave sa začalo šuškať pred koncom poslednej série, pretože v jednej epizóde sme mohli vidieť na zemi stopy veľkej šelmy. Tento černoch s hlavou plnou dredov podľa komiksov uzavrie dohodu s Rickovou skupinou a spoločne sa pokúsia zastaviť Negana. Čaká nás teda poriadna vojna a stále nezabúdajte na to, že svet je pokrytý apokalypsou v podobe živých mŕtvych. Aby toho ale nebolo málo, Michonne k nemu v predlohe seriálu „zahorí“ láskou, z čoho Rick asi veľmi nadšený nebude. Premiéra je naplánovaná na 23. októbra a do prvej epizódy by sa mali vrátiť všetci naši starí známi, pričom s jedným sa hneď v úvode rozlúčime. Pozrite si teda trailer a nezabudnite sa k nemu vyjadriť v komentároch nižšie. Baví vás ešte seriál, alebo ho pozeráte už len preto, lebo ste začali?

Domov
Zdieľať
Diskusia