Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2016, 16:12
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Pán Grey a Anastasia si užívajú Paríž na prvých záberoch pre pokračovanie Fifty Shades

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nakrúcanie je v plnom prúde, fanúšičky sa tešia a my...my dúfajme, že to nebude také zlé ako jednotka.

Už od premiéry prvej snímky trilógie 50 Shades sme sa pokúšali nájsť do redakcie niekoho, kto by o nej nadšene písal, pretože sa mu snímka naozaj úprimne páčila a zároveň má úplne zdravý rozum, no bohužiaľ úplne márne, takže zase je to na nás. Svetlo sveta totiž uzreli nové fotografie z nakrúcania „dvojky“, ktoré momentálne prebieha v Paríži. Jeden deň sa celé osadenstvo presunulo do budovy Parížskej opery, čo si nenechali ujsť davy fanúšikov. Keď sa teda Jamie Dornan a Dakota Johnson objavili na balkóne, ľudia o dušu cvakali. Keďže si táto dvojica hercov neprišla na začiatku roka po cenné ocenenia, ktoré získali (Zlatá malina za najhoršiu herečku a najhoršieho herca, k tomu ešte pripočítajme ďalšie dve za najhorší scenár a aj tu „najcennejšiu“ za najhorší film), tak aspoň touto cestou ich skrz nové fotografie vidíme v obleku a šatách. Nič viac nám totiž tieto zábery neprezrádzajú, no vieme, že fanúšikom fanúšičkám určite pohladia srdiečko a aspoň trošku skrátia čakanie do najbližšieho Valentína, kedy pokračovanie premiéruje v kinách. 

Pán Grey a Anastasia si užívajú Paríž na prvých záberoch pre pokračovanie Fifty Shades
Zdroj: www.comingsoon.net

Pokiaľ neviete, tak obe pokračovania (Darker a Freed) sa nakrúcajú naraz. Obidvoch sa zhostí James Foley, ktorého môžeme poznať vďaka thrilleru Perfect Stranger (Halle Berry, Bruce Willis) či Glengarry Glen Ross (Al Pacino, Kevin Spacey). Ten mal pôvodne natáčať iba prvé pokračovanie s názvom Fifty Shades Darker, ale podľa magazínu The Wrap zasadne na režisérsku stoličku aj pri tretej časti s názvom Fifty Shades Freed. Po viacerých nezhodách s autorkou knižnej predlohy totiž projekt opustili okrem režisérky Sam Taylor-Johnson aj scenáristka Kelly Marcel, pričom druhú spomínanú nahradí manžel samotnej E. L JamesNiall Leonard. Samotná autorka je v Paríži tiež a dohliada na to, aby boli všetky erotické scény celý film podľa jej predstáv.

Pán Grey a Anastasia si užívajú Paríž na prvých záberoch pre pokračovanie Fifty Shades
Zdroj: www.comingsoon.net

Kníh sa predalo celosvetovo neúrekom a zárobok prvého filmu atakoval 570 miliónov dolárov, je nám preto jasné, že sa jemne eroticky ladených filmov s charizmatickým Christianom Grayom len tak nezbavíme. V pokračovaniach sa k nám teda vráti Jamie Dornan ako príťažlivý milionár s chorobnou úchylkou a Dakota Johnson ako plachá študentka spĺňajúca jeho sny. Synopsa knihy nám prezrádza, že po tom, čo Anastasia Steelová na vlastnej koži pocíti, aké temné sú tajomstvá Christiana Greya, opúšťa ho. Napriek všetkému, čo sa medzi nimi stalo, na neho stále nemôže zabudnúť. Keď jej Christian predloží novú zmluvu, neodolá a vracia sa k mužovi, ktorého miluje. Postupne odhaľuje všetky tajomstvá a zisťuje, že jeho päťdesiat odtieňov sivej je temnejších, než si kedy dokázala predstaviť. A zatiaľ čo Christian bojuje so svojimi démonmi, Anastasia musí urobiť najdôležitejšie rozhodnutie vo svojom živote. Oba filmy majú stanovenú premiéru v okolí Valentínskych „sviatkov" a teda 50 Shades Darker 10. februára 2017 a 50 Shades Freed 9. februára 2018.

Pán Grey a Anastasia si užívajú Paríž na prvých záberoch pre pokračovanie Fifty Shades
Zdroj: www.comingsoon.net

Mimochodom, podľa našich nepotvrdených informácií už v týchto chvíľach pracuje najtalentovanejší muž na svete Johnny Sins (veď vy viete) na svojom vlastnom filme, ktorý má byť po dejovej stránke omnoho lepší. A vraj má veľmi dobrý vkus na výber herečky, ktorá by mala byť omnoho menej hanblivejšia. Aj tie scény by sme mali užiť viac ako v prípade vyššie spomínanej trilógie. No čo páni, rezervujete si už horné dvojsedačky? Alebo ste pri jednotke trpeli už dosť, zatiaľ čo polovičky odmietli ísť na Mad Maxa, lebo to bolo hlúpe?

Pán Grey a Anastasia si užívajú Paríž na prvých záberoch pre pokračovanie Fifty Shades
Zdroj: www.comingsoon.net

Pokiaľ sa vám náhodou stále máli, kolegovia z comingsoon.com pre vás ukoristili ďalšie fotografie. Všetky nájdete na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia