Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2016, 9:06
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Súpera knokautoval a následne po ňom hodil Poké Ball. Britský bojovník ukázal svetu oslavu víťazstva, aká tu ešte nebola

ŠPORT CONOR MCGREGOR POKÉMON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pokémánia zasiahla aj octagon.

Bojovník Michael "Venom" Page okrem toho, že je vychádzajúcou hviezdou organizácie Bellator, tiež zrejme obľubuje hru Pokémon GO, o ktorej sme si už na našej stránke čo-to popísali. V noci zo soboty na nedeľu sa v jeho rodnom meste Londýne odohral súboj medzi ním a Brazílčanom Evangelistom "Cyborg" Santosom. To, že nešlo o len tak hocijaký duel sľubovali už mená bojovníkov. To čo sa stalo na jeho samotnom konci však nemohol očakávať snáď nikto. Prebiehalo práve druhé kolo, keď Page kolenom vo vzduchu zasiahol Santosovu tvár a tým ho knokautoval. Ešte predtým než stihla prebehnúť tradičná ceremónia víťazstva, Brit im predviedol svoju vlastnú. Okamžite po knokaute si nasadil šiltovku čoby Ash Ketchum a na bezmocného súpera hodil Poké Ball. Zabezpečil si tak úlovok s poradovým číslom 11, keďže presne toľko výhier má na svojom konte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia