Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2016, 15:43
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Mrazivý horor Lights Out vám v druhom traileri pripomenie, že tma v sebe skrýva stelesnenie vášho strachu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak v tme niečo skutočne vidíte, nemusí to byť len výplod vašej fantázie.

Pamätáte si ešte na trojminútový strašidelný kraťas od Davida Sandbegra z roku 2013? Jeho nápaditý film zožal na festivale v Bilbau obrovský úspech a Sandberg dostal šancu spraviť z neho celovečerák. Prvé informácie spoločne s trailerom sme vám poskytli v tomto článku. Vieme, že Jamesovi Wanovi sa Davidova práca zapáčila natoľko, že sa jej nové prevedenie rozhodol zastrešiť ako producent. O scénár sa postaral Eric Heisserer a v príbehu sa pozrieme na Rebeccu, ktorá počas dospievania nikdy nevedela po zhasnutí svetiel úplne rozlíšiť to skutočné od fikcie a často zažívala nočné mory. Po odsťahovaní si myslela, že sa prekliatia zbavila, avšak jej mladší brat Martin začal mať podobné vidiny. Rebecca však postupne odhaľuje pravdu a zisťuje, že zlá entita má spoločnú minulosť s ich matkou. Keď sa zhasnú svetlá, nikto nie je v bezpečí.

Lights Out mrazí už svojím druhým trailerom a musíme povedať, že ak prvý projekt Davida Sandberga uspeje, iste sa bude mladý režisér tomuto žánru venovať aj v budúcnosti. Určite by sme uvítali režiséra aspoň trochu podobných kvalít, akými disponuje James Wan. Veď vieme, že poriadnych duchárčin je v dnešnej dobe minimum. Nuž, film premiéruje už na budúci mesiac, a to konkrétne 21. júla. Neteší nás len rating PG-13, ale veríme, že budeme príjemne prekvapení. Teraz sa pokojne môžete pripraviť na trailer nižšie.

Mrazivý horor Lights Out vám v druhom traileri pripomenie, že tma v sebe skrýva stelesnenie vášho strachu
Zdroj: .comingsoon.net
Späť
Zdieľať
Diskusia