Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2016, 19:50
Čas čítania 0:00
Marek R.

Slovensko spoznalo svojho súpera v osemfinále. Prekvapí veľkého favorita turnaja?

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bude to náročné, ale nie nereálne.

Slovenskí futbalisti nechali proti Anglicku na ihrisku všetko a po namáhavom defenzívnom hernom prejave dokázali ubrániť anglické hviezdy a potrebná remíza ich tak posunula veľmi blízko osemfinále. Včerajšie zápasy potvrdili účasť Slovenska medzi 16 najlepšími tímami Európy a dnes sa malo konečne aj rozhodnúť, proti komu chalani nastúpia.

Rozhodovalo sa medzi Chorvátskom a Nemeckom, ak by sme však chceli balkánskeho súpera, museli Maďari poraziť Portugalsko. Nebolo síce od toho ďaleko a my sme videli zatiaľ najlepší zápas šampionátu, napokon sa však senzačná výhra našich južných susedov nekonala a slovenskí futbalisti tak narazia na silné Nemecko. Tých sme v príprave senzačne porazili 1:3, vtedy však nastúpili v nie najlepšej zostave a navyše druhý polčas sa hralo vodné pólo. Tento zápas bude teda úplne iný, no nič nie je nemožné. Ak sokoli k tomuto zápasu pristúpia zodpovedne a nechajú na ihrisku všetko, môžu Nemcov minimálne potrápiť. Na záver už len dodám, že zápas odohráme 26. júna.

Dúfajme, že Hamšík alebo aj dakto iný zopakuje túto parádu

Anketa:
Dokážeme vyradiť Nemecko?
Áno
Nie
Áno
58 %
143 Hlasov
Nie
42 %
103 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia