Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2016, 15:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Facebook Messenger prichádza s ďalšou zmenou, tentokrát sa budeme musieť rozlúčiť s klasickým zobrazením posledných konverzácií

TECH
Uložiť Uložené

Okrem futbalovej hry prináša najnovšia aktualizácia aj veľkú zmenu v zobrazovaní posledných konverzácií.

Facebook Messenger je dlhodobo druhou najpoužívanejšou aplikáciou na svete, pričom sekunduje práve sociálnej sieti, pre ktorú vznikol. V súčasnosti ho používa približne 900 miliónov ľudí na celom svete, a tak je pre vývojárov veľmi ťažké robiť zmeny, ktoré by vyhovovali každému alebo aspoň väčšine užívateľov. V týchto dňoch sme sa dočkali novej aktualiácie, ktorá prináša okrem návykovej futbalovej hry aj ďalšie zmeny v oblasti dizajnu, resp. funkcionality. Tentokrát sa dotknú domovskej stránky aplikácie, kde sme doteraz našli výhradne všetky naše posledné konverzácie a orientácia na tejto karte tak bola veľmi jednoduchá. 

Všetko však nasvedčuje tomu, že v najbližších dňoch sa aj do vášho smartfónu dostanú zmeny, ktoré kompletne zmenia výzor úvodnej obrazovky. Už teraz niektorí užívatelia nájdu v svojom Messengeri na karte "Hlavné" nielen posledné konverzácie, ale tiež zoznam aktívnych užívateľov, zoznam obľúbených priateľov, s ktorými ste v kontaktne najčastejšie či zoznam všetkých, ktorí majú v daný deň narodeniny. Nuž, či je táto zmena krokom vpred už necháme na vaše posúdenie. Čo týmto spoločnosť sleduje je ťažké posúdiť, avšak pravdepodobne im ide hlavne o to, aby ľudia trávili v aplikácii čo najviac času. 

Facebook Messenger prichádza s ďalšou zmenou, tentokrát sa budeme musieť rozlúčiť s klasickým zobrazením posledných konverzácií
Domov
Zdieľať
Diskusia