Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2016, 19:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Thor: Ragnarok zadaptuje Planet Hulk, uvidíme Adama Warlocka v Guardians of the Galaxy 2 a kto bude záporák?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovšia hŕstka špekulácií má pozitívny nádych.

Len nedávno sme vám priniesli články o Black Pantherovi, Thor: Ragnarok a Spider-Man: Homecoming. Predstavovali sme vám dej, postavy a povedali si aj čo-to o nových špekuláciách. Dúfali sme, že na istý čas budeme mať od komiksoviek z MCU pokoj. Hoci ich máme radi, všetkého veľa škodí. Nečakali sme teda, že ďalšia nová správa z tohto sveta nás poteší. Server Joblo totiž znova dostal nejaké zákulisné informácie. Ich zdroje, ktoré sa v prípade tretieho Thora ešte nikdy nemýlili, totiž vypátrali, že Thor: Ragnarok skutočne zadaptuje obľúbený komiks Planet Hulk. Ak je to skutočne tak, Hulkova sólovka sa zrejme nechystá minimálne ďalšie 4 až 5 rokov. Film teda spojí adaptáciu Ragnaroku a Planet Hulk, takže uvidíme Thora bojovať proti silám, akým pravdepodobne ešte nečelil, zatiaľ čo Hulk bude bojovať na Sakaare (alebo inej planéte), na ktorej Grandmaster v podaní Jeffa Goldbluma organizuje gladiátorské hry. Marvel si teda znova pozmení zdalosti z komiksov a natočí si film podľa svojho. Isté elementy komiksu obsiahnuté budú, no všetci sme už zvyknutí na to, že mnoho aspektov sa pre dobro scenára a filmu ako takého vždy v MCU mení.

Thor: Ragnarok zadaptuje Planet Hulk, uvidíme Adama Warlocka v Guardians of the Galaxy 2 a kto bude záporák?

Ako sa Hulk na planétu dostane je stále záhadou, rovnako ako to, ako sa stretne s Thorom. V tomto momente však Fáza 3 ponúka hneď dva filmy odohrávajúce sa mimo Zeme, a tak je predsa len možné, že sa Guardians aspoň na chvíľu objavia aj v treťom Thorovi. Alebo ich jednoducho uvidíme v Infinity War Part 2 či sólovke Captain Marvel. Možností je veľa, no teraz sa vráťme k nepotvrdeným, no celkom možno pravdivým informáciám. Hulk bude okrem iného nosiť ramenné brnenie z komiksu a je možné, že bude viac rozprávať. To nakoniec načrtol už herec Mark Ruffalo, keď povedal, že sa osobnosti Hulka a Bannera čiastočne zmiešajú. Čo sa dizajnu iných postáv týka, Thor by mal mať istú časť filmu vyholenú hlavu a Tessa Thompson čoby Valkyria bude mať na tvári bojové tetovania. Thorova misia bude spočívať v hľadaní ultimátnej zbrane, pomocou ktorej oddialii blížiacu sa katastrofu. Celkom možno nám teda bude predstavený ďalší Infinity Stone.

Tessa Thompson ako Valkyrie

Thor: Ragnarok zadaptuje Planet Hulk, uvidíme Adama Warlocka v Guardians of the Galaxy 2 a kto bude záporák?


Novinky máme aj ohľadom Guardians of the Galaxy 2. Podľa všetkého bude hlavnou záporáčkou Ayesha aka Her aka Kismet aka Paragon. Zahrať by si ju mala Elizabeth Debicki. Ayeshu vytvorilo The Enclave, skupina vedcov túžiaca ovládnuť svet, ktorá vytvorila aj Adama Warlocka aka Him. Oba ich výtvory ale unikli. Je teda možné, že sa čoskoro v MCU dočkáme aj Warlocka. Viac infomrácií zatiaľ nemáme. Akurát je asi potvrdené, že sa v Infinity War skutočne spoja Avengers s Guardians. Viac o tom ale v pripravovaných Čriepkoch z Marvelu. Článok pre vás snáď uverejníme do pár dní. Thor: Ragnarok vyjde v kinách 3. novembra 2017, zatiaľ čo Guardians of the Galaxy 2 premiérujú 5. mája 2017. Viac o filmoch nájdete v modrých odkazoch, informácie o MCU celkovo potom nájdete v našom vlákne Svet Marvelu.

Thor: Ragnarok zadaptuje Planet Hulk, uvidíme Adama Warlocka v Guardians of the Galaxy 2 a kto bude záporák?

Domov
Zdieľať
Diskusia