Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2016, 13:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ghosbusters vyčíňajú v najnovších záberoch plných duchov, slizu a akcie

FILMY A SERIÁLY GHOSTBUSTERS
Uložiť Uložené

Medzinárodný trailer odhaľuje mnohé, doteraz nevidené zábery.

Nebudeme zlí, musíme sa priznať, že s každým ďalším trailerom vyzerajú noví Ghostbusters o niečo lepšie. Stále to nie je na úrovni Nice Guys, ehm, ale tá reklamná kampaň sa predsa len zlepšuje. Medzinárodný trailer odhaľuje mnohé, doteraz nevidené zábery, a tak sa môžete tešiť na väčšiu porciu charizmatického Chrisa Hemswortha, akých-takých vtipov a desiatok príšer. 

Režíruje Paul Feig (Spy, The Heat, Dámska jazda) podľa scenára, na ktorom pracoval spoločne s Katie Dippold (napísali aj The Heat s Melissou McCarthy a Sandrou Bullock). Dúfajme, že Paul, mal pri tvorbe a stavbe deja rozhodujúce slovo, pretože scenáristka má na svojom konte len minimum prác a aj to s priemernými hodnoteniami. Okrem vyššie spomínanej štvorice si zahrajú aj Chris HemsworthAndy GarciaMichael Kenneth WilliamsMatt Walsh či Cecily Strong. Potvrdené sú ale aj cameá takmer všetkých postáv z pôvodného filmu vrátane Billa Murrayho, Sigourney Weaver a takmer celého pôvodného zloženia tímu, takže o nostalgiu pre fanúšikov predchádzajúcich dvoch dielov by malo byť postarané. Viac informácií nájdete v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia