Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2016, 23:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Idea a Fatte dnes prichádzajú s prekvapením v podobe krátkeho EPčka s názvom Rep

HUDBA RAP
Uložiť Uložené

Po doske Rap chalani pokračovali v pracovnom nasadení a výsledkom je projekt so štyrmi skladbami a obdobným titulom Rep.

Idea a Fatte patria v tomto období pravdepodobne medzi najpracovitejších členov českého Ty Nikdy labelu. Chalani len prednedávnom vydali plnohodnotný albumový počin Rap, ktorým nás presvedčili, že koncept jeden producent a jeden interpret môže fungovať naozaj perfektne a teraz prichádzajú s ďalším príjemným prekvapením. Niečo málo sme avizovali už pred pár týždňami súčasne s vydaním skladby Přes noc. V závere videoklipu sa nachádzal titul Rep a dátum 1.3., čo je práve dnes, a tak je na čase všetko prezradiť.

Rep je malým darčekom pre fanúšikov a obsahuje 4 skladby, z ktorých prvú sme mali možnosť počuť v predstihu. Celé toto krátke EPčko si už v tomto momente môžeš oficiálne a bez výčitiek stiahnuť aj na Bandcampe, kde tiež nájdeš možnosť podporiť projekt ľubovoľnou čiastkou. Čo sa týka samotného EP,  to je jasným dôkazom toho, že chalani ani na chvíľu nevypustili z pracovného tempa. Rep opäť nesie všetky charakteristické vlastnosti, pre ktoré IF máme tak radi, no zároveň prináša zas niečo nové. Vyzerá to tak, že Idea a Fatte sú v najlepšej forme, a tak sa už teraz tešíme na ďalšie veci týchto dvoch pánov či už spoločne, alebo na spoluprácach. Na záver pripájame jednu ukážku, cez ktorú sa dostaneš aj k ostatným skladbám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia