Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2016, 16:21
Čas čítania 0:00
Peter Nemček

Proti Conorovi McGregorovi sa postaví o sedem kilogramov tažší Nate Diaz. Populárny Ír bude musieť na sebe nasledujúce dni poriadne zamakať

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po náhlom zranení Rafaela dos Anjosa, ktoré ho vyradilo zo zápasu s McGregorom, máme konečne náhradu. Je ním Nate Diaz.

V sobotu 5. marca nás teda nakoniec čaká náhrada zápasu Conor McGregor vs Rafael dos Anjos. Namiesto Rafaela dos Anjosa, ktorý odstúpil kvôli zlomenine ľavej nohy, sa proti populárnemu Írovi postaví sebavedomý Nate Diaz.

Napriek rýchlemu nahradeniu jeden problém nastal a týkal sa privysokej váhy Nate Diaza. Nate Diaz avšak odmieta schudnúť na 70 kilogramov a chce sa ďalej udržať na úrovni 77 kilogramov. McGregor s tým nemá ani najmenší problém, a tak obaja odsúhlasili váhu 77 kilogramov. Do Octagonu bolo proti McGregorovi nominovaných viacero zápasníkov, no všetci to vzdali už na sociálnych sieťach vrátane 13 sekundového Jose Alda. Ten tvrdí že vraj ešte nie je vo forme a pripravený na odvetu. V priebehu výberu toho správneho zápasníka bolo spomenutých viacero mien, ktoré by sa mohli postaviť proti Conorovi McGregorovi, ako napríklad Donald "Cowboy" Cerrone, alebo Urijah Faber.

Charizmatický Ír Conor McGregor si od roku 2013 začal raketovo budovať kariéru úspešného zápasníka v perovej váhovej kategórii. Na vrchol sa dokázal prepracovať cez sedem výhier v rade a ukončil ich dvomi asi najviac zaujímavými v priebehu roku 2015 proti Chadovi Mendesovi pri prvom boji o dočasný titul a s trinásť sekundovým Jose Aldom. Zápas proti Chadovi Mendesovi, sa odohral 11. júla 2015, bol veľmi vyrovnaný, no na vzdor rýchleho priebehu zápasu, Mendes pri konci druhého kola dostal povestnú McGregorovú ľavačku, ktorá ho okamžite poslala k zemi. Po zápase sa Mendes vyjadril, že McGregor nie je žiadny amatér a Aldo by si na neho mal dať veľký pozor. Ako sme mohli vidieť, Jose Aldo si pravdepodobne pozor nedal a kruto za to 12. decembra 2015 v Octagone zaplatil. McGregor ho totižto poslal k zemi za úctyhodných 13 sekúnd už v prvom kole a týmto si zaslúžene vybojoval opasok v perovej váhovej kategórii.

Kalifornčan Nate Diaz, pýšiaci sa obrovskou základňou fanúšikov, vstúpi do klietky po vydarenom zápase s Michaelom Johnsonom, ktorý sa konal 19. decembra 2015. Zápas trval krásne tri akciou nabité kolá. Bolo sa na čo pozerať a ani jeden zo zápasníkov nešetril údermi. Rozhodovať sa muselo na základe bodov, pretože celý zápas bol veľmi vyrovnaný. Nate Diaz vyhral doslova len o chlp v treťom kole. V roku 2014 sa postavil aj proti spomínanému šampiónovi Rafaelovi dos Anjosovi, no po troch kolách prehral na bodovanie.

Proti Conorovi McGregorovi sa postaví o sedem kilogramov tažší Nate Diaz. Populárny Ír bude musieť na sebe nasledujúce dni poriadne zamakať

Nakoniec nám zostáva už len tipovať víťaza súboja, ale o čom niet pochybností je, že to bude zaujímavý zápas, ktorý by ste si nemali nechať ujsť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia