Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 13:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Blockbuster roka? Teaser pre Independence Day oplýva megalomanskou akciou a skazou z vesmíru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšia várka nových záberov, tentoraz sľubuje vyhladenie Zeme Independence Day: Resurgence.

20 rokov príprav na Zemi, no očividne to nebolo dostatočne veľa. Mimozemšťania sa vracajú so všetkým, čo majú, a vyzerá to na skutočne enormnú palebnú silu, nehovoriac o tom, že sa pohrajú so silou, ktorá prekonáva aj tú gravitačnú. Ďalšie zábery pre Independence Day: Resurgence sú prísľubom mimoriadnej blockbusterovej zábavy. Zatiaľ sa neprezentuje humor, len premyslená akcia, množstvo výbuchov a gigantická deštrukcia. Dočkáme sa asi aj bitiek vo vesmíre, respektíve vzdušných súbojov X-Wingov a Tie Fighterov medzi vylepšenými stíhačkami ľudstva a letkami emzákov. Všetko to vyzerá až príliš dobre, takže ostáva dúfať, že to nebude len plytký, gýčový vybuchujúci výplach za 200 miliónov dolárov. Zatiaľ to ale vyzerá tak, že si Emmerich natočil osudové, patriotické Star Wars.

Blockbuster roka? Teaser pre Independence Day oplýva megalomanskou akciou a skazou z vesmíru


Ak chcete vedieť, čo ľudstvo robilo tých 20 rokov, ktoré delí udalosti medzi prvým a druhým filmom, klikajte sem. Dozviete sa taktiež, ako skončila postava Willa Smitha, ako pokročili technológie a taktiež sa pozriete na pár obrázkov. Režíruje opäť Roland Emmerich (jednotka, White House Down, 2012, Deň po tom, 10 tisíc rokov pred Kristom...), do hlavnej úlohy sa vráti Jeff Goldblum a aj Bill Pullman čoby prezident Spojených štátov, no a okrem iných to bude aj Vivica A. Fox či Liam Hemsworth, ktorý sa objaví aj v pokračovaní obľúbeného sci-fi. Independence Day 2: Resurgence dorazí do českých a slovenských kín 24. júna 2016 a zatiaľ to vyzerá tak, že sa máme na čo tešiť. Čo si od pokračovania sľubujete vy?

Na konci jednotky dostali mimozemšťania kvalitne cez držku a tak sa tí, čo prežili, vrátili domov pre posily. To však nejaký ten čas bude trvať, že? Cestovať vesmírom v krátkom časovom rozmedzí sa dá jedine použitím červých dier, to už vedia všetci, najnovšie vďaka Interstellaru. Zatiaľ čo sa mimozemšťania zmobilizujú a dostanú späť k našej planéte, ubehne v ich mysliach možno taký mesiac, zatiaľ čo pre pozemšťanov pokojne aj 20 rokov. Za ten čas sa pomocou mimozemskej techniky, ktorej je na celej planéte až-až, pokúsia ľudia vytvoriť účinnú obranu planéty. Pracujú na tom všetky mozgy a národy na svete, pretože každému je jasné, že mimozemšťania sa vrátia. Technológie síce pokročia a obrana bude úžasná, nikto však ľudstvo nemôže pripraviť na to, čo si preň pripravili emzáci. Rozhodne sme v jednotke nevideli ich plnú palebnú silu a ani najväčšie lode. Trailer taktiež odhaľuje, že sa vydáme na Mesiac. Srší z toho občas až príliš silná nôta zameraná na osudovosť, no a ak sa bude dvojka niesť v podobnom duchu ako jednotka, nebudeme to proste môcť brať vážne, rozhodne nie, ak bude Jeff Goldblum vkuse vtipkovať. Ak vám unikol nejaký Super Bowl Spot, alebo si ich chcete pozrieť všetky, klikajte sem. Nebojte, pár ich ešte dnes napíšeme. Ako na vás zapôsobili nové zábery?

Domov
Zdieľať
Diskusia