Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2016, 21:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Filmový Warcraft upozorňuje na blížiacu sa vojnu novými zábermi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhšej prestávke sa nám svet Azerothu opäť pripomína. Tentokrát však prostredníctvom krátkeho TV spotu, ktorý ukáže aj niekoľko doteraz nevidených momentov.

Od prvého oficiálneho traileru, ktorým sa predstavil mnohými túžobne očakávaný filmový Warcraft, ubehla už poriadne dlhá doba. Dneškom sa však situácia mení, pretože spoločnosti Legendary a Universal Pictures vypustili vôbec prvý televízny spot. Ten síce má iba klasickú polminútovú stopáž, no ako sme si už pri veľkých blockbusteroch všetci určite zvykli, to pravé bombardovanie podobnými krátkymi lákadlami ešte len vypukne. Nalaďte sa teda na nadchádzajúce dobrodružstvo niekoľkými čerstvými a doteraz nevidenými zábermi. Premiéra je u nás naplánovaná na 9. júna 2016 a pokiaľ vám unikli naše predchádzajúce články, zaoberajúce sa nielen hviezdnym obsadením či príbehom, ale aj všetkými ďalšími zaujímavosťami, vstúpte do tohto vlákna, v ktorom sa dozviete všetko podstatné. Zájdete si snímku vychutnať do kina, alebo túto udalosť radšej vynecháte?

Domov
Zdieľať
Diskusia