Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2016, 23:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Creed 2 potvrdený na rok 2017. Vráti sa Stallone či režisér jednotky?

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Boxerský film Creed o synovi Apolla Creeda a Rockym dostane pokračovanie, ktoré by predbežne malo doraziť v novembri 2017.

Režisér Ryan Coogler natočil príjemný boxerský film, ktorý u nostalgikov a fanúšikov Rockyho vyvolal pár nádherných emócií. Stávka na nostalgiu, perfektne a prehľadne natočené scény v ringu, skvelý casting a príjemný pocit pri sledovaní vyústili v kvalitný boxerský film (recenzia tu), pričom Slyovi priniesla rola Rockyho ako trénera syna Apolla Creeda aj jeho prvý Zlatý glóbus, takže sa k nej určite zase rád vráti, keďže nedávno potvrdil, že Rambo je pre neho už na dôchodku. Dnes okrem odovzdania ceny pre Slya dorazila aj informácia potvrdzujúca prípravy sequelu. 

Creed 2 by mal doraziť v novembri 2017, avšak dátum nie je zďaleka pevný. Michael B. Jordan aj Stallone si čas nájdu, no režisér Bryan Coogler bude s najväčšou pravdepodobnosťou pripravovať Black Panthera pre Marvel. Ak by sa niečo zvrtlo, je možné, že sa vráti natočiť pokračovanie, o tom však teraz špekulovať nejdeme. Diskutovať už ale môžeme o tom, o čom pokračovanie bude. Je celkom možné, že sa dočkáme flashbackov. Očakávať môžeme scény s Apollom Creedom, takže sa môžeme tešiť na návrat herca Carla Weathersa. Spomínal sa formát Godfathera 2. Tí, čo videli, vedia o čom hovoríme. Tí, čo nie, by si Krstného otca mali pozrieť. Tešíte sa na dvojku, alebo vás jej možný koncept odradzuje, respektíve vás nebavila ani jednotka? Tá zatiaľ zarobila celosvetovo 120 miliónov, nepochybne menej, než by sa tak stalo, keby jej premiéru nesprevádzal onen klasický, decembrový problém Oscarových adeptov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia