Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2016, 2:08
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Charizmatický Fassbender a očarujúca Alicia Vikander sú pár poznačený krutým osudom na opustenom ostrove

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čaká nás ďalšia dráma hrajúca na city? Ešteže máme vynikajúce obsadenie.

Žeby sa Disney opäť rozbiehalo v trocha inom smere, než na aký sme zvyknutí? Po prvom náhľade na biografickú snímku Queen of Katwe, je toho dôkazom aj nová dráma The Light Between Oceans. Režisér Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines, Blue Valentina) sa postaral o filmové prevedenie rovnomennej knihy z roku 2012 od spisovateľa M. L. Steadmana a dokonca si sám vytvoril aj scenár. Herecké obsadenie vyzerá nadpriemerne a okrem, v poslednom čase dosť vyťaženej dvojice, Michael Fassbender (najbližšie ho uvidíme napríklad ako Assassina či androida Davida v pokračovaní Promethea) a Alicia Vikander (tá sa zase predstaví v najnovšej Bournerovke) sa na filmovom plátne ukáže Rachel Weisz (The Mummy, Constantine), Caren Pistorius (Slow West) či Benedict Hardie (The Water Diviner).

Príbeh nás zavedie do obdobia 1. svetovej vojny, konkrétne na fiktívny ostrov Janus Rock v Austrálii, kde mladý Tom Sherbourne (Michael Fassbender) prijme prácu ako strážca majáku. So svojou manželkou Isabel (Alicia Vikander) sú však skúšaní životom, keďže tá musela podstúpiť dva potraty a raz sa bábätko narodilo mŕtve. Veci sa však menia, keď pri pobreží nájdu čln, v ktorom sa nachádza mŕtvy muž a malé plačúce dieťa. Pár sa rozhodne, že si dieťa nechá, no neberie do úvahy, aké následky to môže mať. Premisa viacmenej pôsobí ako prvoplánová hra na city, a preto uvidíme, ako sa to tvorcom podarilo stvárniť, obsadenie majú viac ako dobré. Nič nezatracujeme, práve naopak, sme zvedaví. Film nemá stanovenú premiéru, ale podľa informácií je už dokončený a mali by sme sa ho dočkať v priebehu roka.

Charizmatický Fassbender a očarujúca Alicia Vikander sú pár poznačený krutým osudom na opustenom ostrove
Charizmatický Fassbender a očarujúca Alicia Vikander sú pár poznačený krutým osudom na opustenom ostrove
Domov
Zdieľať
Diskusia