Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2015, 21:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momov album sa blíži. Vypočuj si ukážky všetkých skladieb k jeho piatemu sólovému počinu Heroín

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Nie je veľa interpretov, ktorým to pri tvorbe albumov odsýpa tak, ako práve Romanovi G.

Je to už zopár dlhých týždňov, čo Momo verejnosti oznámil, že sa v roku 2015 dočkáme jeho už v piateho sólového počinu. Postupom času sa odhaľovali ďalšie informácie a aj skladby. Najprv to bola Nová Éra a pár dní dozadu aj Vízia, kde sa na hosťovačke objavil aj Rytmus. Ten je zároveň jediným rapovým interpretom, ktorý dodal na album Heroín svoju slohu, keďže mal Momo v pláne spraviť dosku, na ktorej predvedie svoje skills práve on Sám. Ak aspoň trochu sleduješ internety, tak určite vieš, že dátum vydania je už skutočne na spadnutie a my ti dnes exkluzívne prinášame ukážky všetkých trackov, ktorých bude dokopy 13. Tento týždeň príde album z lisu a všetky predobjednávky budú vybavené expresne.

Pozor. Budeš mať naozaj len pár dní na to, aby si sa naučil všetky texty, keďže krst titulu Heroín bude už 11.12. v bratislavskom MMC, kde budú všetci zúčastnení zároveň svedkami premiéry ďalšieho videoklipu. Lístok si môžeš objednať napríklad aj hneď na ticketportal.sk. Teraz už ale prejdime k samotným ukážkam, z ktorých každá dostala vlastný krátky videoklip.

Domov
Zdieľať
Diskusia