Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2015, 20:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Stále kontroverzný Momo neostal svojej povesti nič dlžný. Definujme si pojmy Nová Éra a Heroín

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Po troch mesiacoch sa nám opäť pripomína Momo, od ktorého môžeme čoskoro očakávať aj ďalší album.

Od vydania albumu s názvom Rival už uplynul nejaký ten čas, no Momo aj napriek tomu neplánuje stopnúť a už avizoval, že sa dočkáme ďalšieho projektu. Sľuby sa plnia a Roman G. dnes spoločne s vydaním najnovšieho videoklipu oznamuje, že mesiac november, respektíve december bude okrem iných zasvätený aj už na prvý pohľad kontroverznému albumu, ktorý dostane názov Heroín. Pri titule sa zatiaľ pozastavovať nebudeme, keďže sa dá predpokladať, že všetko potrebné bude vysvetlené včas. V každom prípade splnil účel a fanúšikov zaujal. A nezaostáva ani dnešný singel.


Momo patrí medzi interpretov, od ktorých očakávame, že sa nebudú hrať na chutných a podajú nám všetko tak, ako v skutočnosti je. Aj napriek tomu však dokáže ísť s dobou a posúvať techniku aj flowy, čo nám dokazuje aj práve dnes na veci s názvom Nová Éra, ktorú produkčne ošéfoval člen H16, Abe. Za čo musíme Rivala vždy pochváliť sú určite klipy, na ktoré má jednoducho cit. Ten dnešný vznikol už tradične pod záštitou Adama Pavelku a zahralo si v ňom aj pochvaly hodné pozadie známej Janky Hrmovej. Čo sa týka celkového dojmu, tak ten hodnotíme veľmi kladne a sme zvedaví, čo si pre nás Momo ešte pripravil. Čakanie si zatiaľ môžeme skrátiť novým vizuálom.

Domov
Zdieľať
Diskusia