Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2015, 10:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

S Orangeom spravíš Vianoce sebe i druhým

REFRESHER ORANGE VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianoce sú už za dverami a ešte nemáš nakúpené darčeky? Žiadna panika, v Orangei spravíš Vianoce nielen sebe, ale skvelé vychytávky za super ceny môžeš kúpiť aj svojej láske alebo mamke, tatkovi, bratovi či sestre.

Čo povieš na taký tablet Lenovo TAB2 A10-30? Skvelá vecička s 10-palcovým displejom, fungujúca aj v najmodernejšej 4G sieti. So službou Mobilný internet Klasik ho môžeš mať len za 1 euro. Navyše, o svoj mobilný internet sa môžeš podeliť s niekým, na kom ti záleží – stačí, keď si aktivuješ službu Zdieľaný internet pre blízkeho (len za 3 eurá mesačne) a Orange ti za 1 euro k nemu ešte pribalí tablet Prestigio multipad Wize 3G – a máš ďalší super darček pod stromček.

 

Chceš kúpiť skvelý smartfón? Aj v tomto prípade ti stačí len 1 euro a môžeš si vybrať. Páči sa ti smartfón Orange Dive? Za 1 euro ho dostaneš k paušálu Kengura 30 €. Chceš za euro štýlový Samsung Galaxy A3?Môžeš ho mať s paušálom Panter 40 €. Zaujal ťa vymakaný Sony Xperia Z3? Páči sa, za 1 euro môže byť tvoj s paušálom Panter Pro 100 €.

S Orangeom spravíš Vianoce sebe i druhým

K svojmu paušálu, podľa toho, koľko telefonuješ, esemeskuješ či surfuješ na nete, si môžeš vybrať aj iné smartfóny za dobré ceny. Napríklad s paušálom Kengura 30 € dostaneš skvelý Huawei P8 Lite len za 29 eur. S paušálom Panter 40 € len za 39 eur môžeš mať Samsung Galaxy A5. Smartfón Sony Xperia Z3 Compact dostaneš za 49 eur k paušálu Panter Pro 45 €. Keď si vyberieš paušál Panter Pro 65 €, za Sony Xperia Z3 zaplatíš len 29 eur.

Odporúčané
KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? KVÍZ: V ktorej krajine hádžu na Vianoce jedlo o stenu a kde majú na štedrovečernom stole KFC? 26. decembra 2023, 12:00

A pozor, skvelá ponuka pre tých, ktorí si chcú volať a písať si správy so svojimi blízkymi v Orangei bez obmedzenia a zadarmo. Ak tvoj mesačný poplatok je aspoň 20 eur, môžeš si u operátora vytvoriť  skupinu a pozvať do nej ďalších maximálne štyroch ľudí. Všetci piati si budete môcť volať aj posielať správy navzájom zadarmo. Navyše, ak mesačne za využívanie služieb zaplatíte spolu aspoň 50 eur, jeden z vás môže mať pevný internet DSL na jeden rok úplne zadarmo. Za internet nemusíš platiť ani druhý rok, ak svojmu známemu odporučíš, aby aj on prešiel do Orangeu a začal využívať aspoň 10-eurový paušál.  

S Orangeom spravíš Vianoce sebe i druhým

Skvelý je aj program Orange výhody. Je to vernostný program pre všetkých zákazníkov Orangeu, v ktorom môžeš využívať zaujímavé výhody a – čo sa ti hodí zvlášť pred Vianocami – aj veľké zľavy na nákup darčekov za výhodné ceny u partnerov Orangeu. Stiahni si aplikáciu Orange výhody priamo do svojho smartfónu, zaregistruj sa a užívaj si výhodné nákupy. Vďaka aplikácii Orange výhody si napríklad v Exisporte môžes kúpiť skvelé topánky značky Crocs so zľavou až 25 %.  A to ani zďaleka nie je všetko. 

 

Orange sa tak aj počas Vianoc stará o svojich zákazníkov, aby mali nielen dobrú ponuku skvelých zariadení za skvelé ceny, ale aby sa o ne aj o ďalšie výhody mohli podeliť so svojimi blízkymi.

S Orangeom spravíš Vianoce sebe i druhým
Domov
Zdieľať
Diskusia