Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2015, 22:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Katniss vyzýva v najakčnejšom traileri pre Hunger Games ľud Panemu, aby zabili diktátorstvo, a teda Snowa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Záverečná časť dobrodružstva zo života Katniss sa pripomína posledným trailerom, ktorý veru nešetrí akciou.

Začiatok traileru je, podobne ako dvojka a prvá časť trojky, mierne sterilný a až príliš sa hrá na osudovosť. V okamihu, keď som nad ním chcel zlomiť palicu, začala sa na povrch konečne predierať akcia. Viete, keď máte pracovať s prázdnymi a nesympatickými charaktermi (ok, Krevitz a Harrelson to opäť zachraňujú), ostáva vám zaujať už len akciou. Je mi ale jasné, že do kín sa budú drať tisíce fanúšikov ságy, ktorá môže vyvrcholiť veľkolepo, alebo sklamaním. Zatiaľ to ale vyzerá tak, že by spokojnejší mohli byť aj tí náročnejší diváci, a séria by tak mohla odísť so zdvihnutou hlavou. 

Po udalostiach, ktoré sme mohli sledovať naposledy, čaká Katniss (Jennifer Lawrence - Serena, X-Men: Days of Future Past) ešte jedna veľká prekážka. Aby vrátila obyvateľom Panemu slobodu raz a navždy, musí sa pokúsiť o atentát na prezidenta Snowa (Donald Sutherland - The Best Offer, The Hunger Games) a keďže ide o úlohu neľahkú, bude sa jej hodiť každá pomocná ruka. Na Drozdajku totiž nečakajú iba smrtiace pasce a odhodlaní nepriatelia, ale aj dôležité morálne rozhodnutia, ktoré ju preveria viac ako dvojnásobné prežitie Arény.

Režíruje Francis Lawrence (I, Legend, Constantine, predchádzajúce dva diely Hunger Games), za scenárom stojí Peter Craig (Mockingjay - Part 1, The Town) spolu s Dannym Strongom (Seabiscuit) a okrem už zmieňovaných hercov sa vo filme objaví aj Josh HutchersonLiam HemsworthWoody HarrelsonElizabeth BanksPhilip Seymour HoffmanSam ClaflinJena MaloneStanley TucciJulianne MooreNatalie Dormer a ďalší. Premiéra Hunger Games: Mockingjay Part 2 je naplánovaná na 20. novembra 2015. Zájdete sa pozrieť na vyvrcholenie celej ságy do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia