Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2015, 18:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Finálny trailer pre Bondovku Spectre sa víri v prúdoch akcie a smrti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Daniel Craig sa celkom možno poslednýkrát objaví na plátne čoby James Bond. Podľa najnovšieho traileru to ale vyzerá, že to bude stáť za to.

Finálny trailer konečne dorazil, a po vzore toho minulého a taktiež doterajších TV Spotov tak urobil v akčnom štýle. Už sme si istí, že to nebude len o kecaní, len o psychickej stránke Bonda a o nezdravo sexi a zvodných Bond girls. Akcia bude silným a dôležitým rozprávačským prostriedkom režiséra Sama Mendesa. Podľa všetkého bude úžasná, rovnako ako celý film. Aspoň dúfame, že bude skvelý. Môže totiž ísť o vôbec poslednú bondovku s Mendesom či Craigom, ktorý sa vyjadril, že momentálne potrebuje pauzu a nie je si istý, či bude ako Bond pokračovať alebo skončí. Všetko je tak vo hviezdach.

Spectre režíruje po Skyfall opäť Sam Mendes, ktorého štúdio Sony prosíkalo príliš dlho. Bondovka s poradovým číslom 24 mala veľmi bolestivý a zdĺhavý zrod, a tak sme sa na ňu aj načakali. Dlho sa riešil režisér, ešte dlhšie sa riešili problémy a následné prepisovania scenára. Postupne sa už však na palubu dostávali noví herci, a my sa tak môžeme tešiť na mená ako Daniel Craig čoby James Bond, Ralph Fiennes ako M, Dave Bautista (Drax z Guardians) ako Mr. Hinx, Léa Seydoux bude Madeleine Swann aka nová Bondgirl, Monica Bellucci ako Lucia Sciarra, Stephanie Sigman bude zase ďalšia pôvabná žena menom Estrella. Uvidíme aj Naomie Harris ako Moneypenny, no nezabudne sa ani na Bena Whishawa, mladého technika s gadgetmi. V neposlednom rade sa potom predstaví ako záporák po Javierovi Bardemovi zo Skyfall úžasný Christoph Waltz. James Bond: Spectre dorazí do slovenských a českých kín 5. novembra 2015. Viac informácií tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia