Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2015, 1:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Minecraft dostane vlastný celovečerák, do kín pôjdeme aj na film o emotikonoch z Facebooku

FILMY A SERIÁLY MINECRAFT
Uložiť Uložené

Hráči Minecraftu jasajú, rovnako tak všetky dievčatká, ktoré sa nevedia nabažiť rehliacich sa emotikonov. V oboch prípadoch sa totiž dočkáme filmových spracovaní.

Celkom haluz, že? Hráči Minecraftu, ktorých je mimochodom registrovaných už viac ako 100 miliónov, práve jasajú. Warner Bros. práve odhalilo meno režiséra, ktorý sa postará o film práve na motívy tejto obľúbenej hry. Rob McElhenney sa vo svojej kariére podieľal len na komediálnom seriáli „It’s Always Sunny in Philadelphia” a na ničom inom, no upísal sa vcelku dôležitej snímke, minimálne pre Warner. Keď totiž robíte na niečom, čo má cez 100 miliónov fanúšikov, rozmyslíte si, či to odfláknete. Zároveň však ide o perfektnú možnosť ako sa nabaliť, rovnako ako v prípade Blizzardu a Legendary Pictures a ich Warcraftu. O čom ale Minecraft bude, to pravdepodobne zatiaľ netuší nik. Nepredbiehajme však a netvrďme, že to bude patetické a bezvýznamné. Niečo podobné sme si asi vraveli po ohlásení The Lego Movie, a nakoniec to dopadlo viac než slušne.

To ale zďaleka nie je všetko. Server Deadline informuje o tom, že Sony Pictures odkúpilo práva pre Emojis, a teda emotikony z facebooku či celého internetu. Skutočne plánujú natočiť film o smajlíkoch. Zdá sa, že po zdieľaní práv so Spideym, možným odchodom filmových práv Jamesa Bonda k Warneru a pomalému koncu príbehov o Robertovi Langdonovi už Sony skutočne nemá čo točiť (och, ešte tu máme ženskú verziu Ghostbusters, ktorá zatiaľ vyzerá otrasne a odpudivo).

Domov
Zdieľať
Diskusia