Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. mája 2015, 18:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Channing Tatum v Magic Mike 2 rozdáva úsmevy a zábery na svoje obnažené telo na všetky strany

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Snímka dorazí už v lete, a tak je čas na nový, ešte nápaditejší a pre ženy aj atraktívnejší trailer.

Toto nie je tridsiaty piaty trailer pre Avengers. Pokojne si ho zapnite a skúste sa na Magik Mike-a pozrieť aj inak, než ako na dospelejšiu a umeleckejšiu verziu filmu, ktorý má v ženách vzbudiť podobné pocity, ako knihy E. L. James a taktiež aj prvý Fifty Shades film. Hoci ma pohľad na vypracované mužské tela atraktívnych chlapov v porovnaní s mojimi faldíkmi netešia, rozhodne by som si medzi Fifty Shades či iným podobným počinom a dvojkou Magic Mika vybral práve posledný menovaný. Uvidíme totiž aj krásne ženy a snáď aj fajn herecké výkony. Oddychovka priam ako vyšitá, no neberte na to priateľky. Začali by sa pri pohľade na vás možno aj trochu ľutovať. 

Jednotku natočil Steven Soderbergh, ktorý už dávnejšie ohlásil koniec svojej filmovej činnosti, avšak, ako sa zdá, tomuto umeniu odolať nevie. Zasadol teda aspoň za kamery, o réžiu sa tentoraz postará režisérsky nie príliš skúsený a neznámy Gregory Jacobs (bol pri vzniku Dannyho 11 a iných filmov zo série, produkoval aj Liberace!). Príbeh sa posunie do doby, kedy je tri roky po odchode zo striptérskej činnosti Magic Mike poprosený, aby so svojimi bývalými kolegami urobil ešte jednu, poslednú a nezabudnuteľnú show, po ktorej v brandži skončia aj oni. 

Odporúčané
RECENZIA: The Lost City RECENZIA: The Lost City 23. marca 2022, 11:30

Channing Tatum sa vracia v hlavnej úlohe charizmatického striptéra Mikea, pričom mu asistujú Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez a iní. Okrem nich sa ale objavia aj Elizabeth Banks či Donald Glover (Childish Gambino!, Amber Heard, Matt Bomer. V slovenských a českých kinách od 2., respektíve 9. júla 2015.  

Channing Tatum v Magic Mike 2 rozdáva úsmevy a zábery na svoje obnažené telo na všetky strany
Channing Tatum v Magic Mike 2 rozdáva úsmevy a zábery na svoje obnažené telo na všetky strany
Domov
Zdieľať
Diskusia