Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. októbra 2014, 20:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mrazivý Steve Carell a udivujúci Channing Tatum excelujú v traileri pre drámu Foxcatcher

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM DRÁMA
Uložiť Uložené

Novembrová premiéra chválenej športovej drámy Foxcatcher sa nezadržateľne blíži. Aby ste na film čírou náhodou nezabudli, máme tu posledný trailer.

Máme tu pravdepodobne posledný trailer pre drámu Foxcatcher, ktorá sa už od začiatku javí ako perfektná žánrovka plná poctivých a občas až udivujúcich hereckých výkonov od ľudí, od ktorých by sme to vôbec nečakali. Obsadiť Tatuma, Carella či Ruffalla (tu sa to ešte dá pochopiť) je odvážne, no to, čo predvádzajú v každej jednej sekunde ponúknutých záberov je skutočne povzbudzujúce. Máme tu adepta na jeden z najlepších filmov roka. Mrazivá atmosféra a útok na emócie dotvára tejto depresívnej snímke dokonalý vzhľad. Najnovší projekt režiséra Bennetta Millera (Capote, Moneyball) zbiera dosť pozitívnych ohlasov a recenzií, no ak nevydržíte pri filmoch s pomalým tempom a vážnym tónom, pravdepodobne to pre vás nebude to správne.

Mrazivý Steve Carell a udivujúci Channing Tatum excelujú v traileri pre drámu Foxcatcher

Dej filmu sa zameriava na kariéru olympijských zápasníkov a bratov Davida (Mark Rufallo) a Marka (Channing Tatum) Schultzových a rozoberá ich vzťah ku schizofrenickému trénerovi Johnovi du Pontovi. Toho si zahral Steve Carell (Evan AlmightyThe 40 Year Old Virgin), ktorého by ste obyčajne v podobných rolách hľadali len ťažko. Po jeho doterajšej kariére je až zarážajúce, ako sa prezentuje v traileroch, občas mi pripadá ako skutočný desivý magor, ktorého hrá. V ďalších úlohách tohto životopisného počinu uvidíme napríklad Siennu MillerVanessu Redgrave alebo Anthonyho Michaela Halla. V USA sa premiéry dočkáme už v novembri, zatiaľ čo naše kiná budú snímku premietať (až!) koncom marca. Dovtedy bude film ale plávať v zátoke ďalších projektov.

O tom, ako sa filmu darí a o mnohých iných filmových novinkách vás budeme informovať na Filmkulte.

Domov
Zdieľať
Diskusia