Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2014, 10:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Excentrický Johnny Depp sa snaží získať náckovské zlato vďaka ukradnutému obrazu

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Mortdecai, to je nová postava Johnny Deppa. Vo filme sa bude snažiť získať obraz, v ktorom sa má ukrývať heslo k stratenému bunkru, ktorý ukrýva zlato nacistov.

Excentrický Johnny Depp sa snaží získať náckovské zlato vďaka ukradnutému obrazu

Charlie Mortdecai má vážne problémy. Ide po ňom terorista a pár špionážnych agentúr. On sa však rozhodne (alebo je prinútený?) utiecť za ukradnutou maľbou a získať ju. Legenda hovorí, že je v nej ukradnutý kód pre nájdenie strateného bunkra, plného zlata od nacistov. V hlavnej roli sa predstaví nestarnúci Johnny Depp, ktorý ale nevyzerá príliš lákavo. Celé to má pôsobiť ako krimi komédia, akých tu už boli kopy. Tentokrát ale s lepším hereckým obsadením a snáď aj originálnejším a vtipnejším spracovaním. Réžiu má na starosti scenárista/režisér, ktorý naposledy natočil Premium Rush a napísal Jacka Ryana či Men in Black 3. Okrem Deppa uvidíme aj hercov ako Gwyneth PaltrowEwan McGregorOlivia MunnAubrey PlazaJeff GoldblumOliver Platt či Paul Bettany. V kinách vo februári budúceho roka. Teraz už hop na trailer, snáď vás zaujme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia