Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2014, 12:08
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

H&M x Alexander Wang už v novembri

MÓDA BALENCIAGA H&M
Uložiť Uložené

Každoročné spolupráce predajcu H&M a vybraného luxury brandu alebo módneho návrhára sa vždy tešia veľkej obľube, no úprimne, na kolekciu s Versace sa zatiaľ nič nechytá

Každoročné spolupráce predajcu H&M a vybraného luxury brandu alebo módneho návrhára sa vždy tešia veľkej obľube, no úprimne, na kolekciu s Versace sa zatiaľ nič nechytá. Nádejou tak boli minulý rok rumors o spolupráci s Givenchy, ktoré sa však nenaplnili a dočkali sme sa len "priemernej" kolekcie s Isabel Marant. 

H&M x Alexander Wang už v novembri
H&M x Alexander Wang už v novembri

Celá situácia by sa však teraz mohla zmeniť, keďže sa na oficiálnom Instagrame Alexandera Wanga objavila správa o tom, že bude práve on tohtoročným luxury návrhárom pre kolekciu H&M. Wang momentálne pracuje ako creative director pre Balenciaga a jeho kolekcie pre tento brand zatiaľ ani lepšie dopadnúť nemohli. Jeho spolupráca s H&M by tak mala prísť do obchodov už 6. novembra, no fotky jednotlivých produktov dúfajme uzrú svetlo sveta aj skôr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia