Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2014, 21:33
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Justin Bieber dostal od Birdmana Bugatti za 1,9 milióna $!

HUDBA BIRDMAN BUGATTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Birdman daroval mladému fešákovi exkluzívny superšport a to dokonca v najvýkonnejšej, 1200-koňovej verzii Veyron Grand Sport Vitesse!

Hlava Cash Money, Birdman, opäť prejavuje vďačnosť a spokojnosť so svojimi hrdličkami. Krátko po tom, čo sa objavili fotografie ako Justin Bieber a Birdman spolu pracujú v štúdiu na novom treku, svet obletela informácia, že Birdman daroval mladému fešákovi exkluzívny superšport Bugatti Veyron. 20-ročný lámač ženských sŕdc sa so svojím darom pochválil, ako inak, prostredníctvom sociálnej siete menom Instagram. Tam vidíme najrýchlejší, sériovo vyrábaný roadster na svete v plnej kráse (Justina si odmyslite). Jedná sa dokonca teda o 1200-koňovú verziu Veyron Grand Sport Vitesse, ktorá sa v USA predáva za cenu približne 1,9 milióna $. Okrem toho, podľa Bieberovej poznámky k fotke ("Uncle Stunna luv. My first Bugatti ♛ #generosity") mu zjavne jeden "vejrónik" stačiť nebude. Birdman pri voľbe vozidla pravdepodobne čerpal so svojich vlastných skúsenosti, keďže ako jeden z prvých raperov na svete si zadovážil klasický Veyron a neraz nám ho ukázal aj v klipe.

Justin Bieber dostal od Birdmana Bugatti za 1,9 milióna $!

Justin Bieber dostal od Birdmana Bugatti za 1,9 milióna $!
Domov
Zdieľať
Diskusia