Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. júna 2014, 17:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tučniaci z Madagaskaru majú trailer pre svoj vlastný film!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najobľúbenejší side-kicks v animákoch sa predstavia v plnej paráde. Po troch dieloch Madagaskaru prídu obľúbení tučniaci v samostatnom filme.

Animáky zažívajú ďalší rozmach. Pixar sa po menších zakopnutiach znovu stavia na nohy, Dreamworks našiel novú vlajkovú loď (How to Train Your Dragon) a Disney priamo zarobilo na Frozen pekný balík peňazí. Navyše svoje vlastné filmy dostanú aj Minions (Mimoni) z Despicable Me (Ja zloduch). Teraz však máte možnosť pozrieť si trailer na ďalšie známe postavičky z animáku, ktoré však nikdy nedostali príliš veľa pozornosť.

A práve to im asi dávalo taký šmrnc, vždy vtipné scény a popularitu. Tučniaci z Madagaskaru ale aj cez nebezpečenstvo kasového či kvalitatívneho neúspechu dostanú vlastný celovečerák. V ňom spoja sily so špionážnou organizáciou North Wind a veliteľom akcie Classified (Benedict Cumberbatch) a jeho grupou. Je patrné, že spolupráca, ako to už býva, nebude žiariť úspechom hneď zo začiatku. Je otázne, či tučniaci dokážu utiahnuť celý film a vyzerať skutočne vtipne. Jednoduché to určite nebude. Režíruje Eric Darnell (Madagascar 3) a Simon J. Smith (Bee Movie). Premiéra je naplánovaná na 27. november 2014.

Domov
Zdieľať
Diskusia