Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 18. októbra 2024 o 7:56
Čas čítania 1:16
Karolína Uličná

Členovia skupiny One Direction posielajú srdcervúce odkazy Liamovi. „Stratili sme brata,“ odkazujú

ZAUJÍMAVOSTI HARRY STYLES
Uložiť Uložené

Bývalá spevácka skupina One Direction odkazuje, že časom by sa chceli k Liamovej smrti vyjadriť viac.

Spevák Liam Payne, ktorý bol kedysi súčasťou One Direction, zomrel po páde z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires, v hlavnom meste Argentíny. Zatiaľ však nie je jasné, čo zapríčinilo spevákov pád. 

Odporúčané
Obrovský talent s tragickým koncom: Liam Payne sa preslávil ako člen One Direction, v posledných rokoch ho trápila depresia Obrovský talent s tragickým koncom: Liam Payne sa preslávil ako člen One Direction, v posledných rokoch ho trápila depresia 17. októbra 2024 o 14:00

Táto nešťastná správa obletela celý svet. K tragédii sa už vyjadrili aj jeho bývalí spevácki kolegovia – Louis, Zayn, Niall a Harry. Na oficiálnom instagramovom účte One Direction  zverejnili post, kde hovoria o tom, že časom, ak sa spamätajú zo situácie, sa k tomu vyjadria viac. Teraz však potrebujú čas na smútok a spracovanie tejto tragickej skutočnosti.

 „Spomienky, ktoré s ním máme, si budeme pamätať navždy,“ napísali umelci v príspevku. V odkaze sa píše, že myslia aj na jeho rodinu, kamarátov a fanúšikov zosnulého Liama.

One Direction
Zdroj: Instagram/@onedirection

Srdcervúci odkaz Liamovi venovali osobitne na svojom profile aj Zayn, Harry a Louis. Zayn spomína na ich spoločné tínedžerské časy, vyzdvihuje Liamov hudobný talent a zodpovednosť. Zayn však píše aj o bolesti, ktorú prežíva z jeho straty: „Stratil som brata. Nedá sa opísať, čo všetko by som dal za to, aby som ťa mohol znova objať, rozlúčiť sa s tebou a povedať ti, ako veľmi ťa ľúbim a rešpektujem.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Louis píše o šťastí, ktoré ho stretlo vďaka Liamovi a taktiež vyzdvihuje aj jeho pracovnú stránku: „Liam bol podľa mňa najdôležitejšou súčasťou One Direction. Ďakujeme, že si nás formoval, Liam.“

Harry zas odkazuje na jeho rodinu a známych a opisuje jeho najsilnejšie vlastnosti, ktoré na ňom miloval. „Roky, ktoré sme spolu strávili, budú pre mňa navždy tie najcennejšie roky v mojom živote,“ dodáva Harry Styles.

One direction
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)

V čase smrti sa Liam nachádzal so svojou priateľkou v Argentíne. Ešte hodinu pred svojou nečakanou smrťou zverejňoval videá na Snapchate. „Krásny deň v Argentíne,“ napísal. Na záberoch sedel pri raňajkovom stole s priateľkou Kate Cassidy a fanúšikom rozprával o svojich plánoch. Chcel si zahrať pólo a zajazdiť na koni. Okrem videí spevák zazdieľal aj spoločnú fotografiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia