Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2024 o 14:11
Čas čítania 0:32
Radoslava Juračková

Markíza má pracovať na ďalšom dobovom seriáli. Mapovať by mal pád režimu a divoké deväťdesiate roky

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NEŽNÁ REVOLÚCIA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Dej by sa mal točiť okolo jedného z najbúrlivejších období novodobej slovenskej histórie.

Na obrazovkách televízie Markíza boduje dobový seriál Dunaj už niekoľkú sezónu v poradí. Diváci obľubujú historické seriály a podľa informácií portálu Mediaboom.sk televízia pracuje na ďalšom. Odohrávať by sa mal v inom období ako Dunaj.

Snímka by mala byť zasadená do obdobia prelomu 80. a 90. rokov. V tomto čase sa v našej krajine striedal režim a vďaka Nežnej revolúcii padol socializmus. Po páde režimu však nastúpili divoké 90. roky, počas ktorých v krajine silno pôsobila mafia. Z tohto obdobia nedávno vyšiel mimoriadne úspešný film Miki, ktorý mapuje život bossa podsvetia Mikuláša Černáka. 

Na seriáli podľa informácií portálu televízia pracuje už niekoľko mesiacov a zatiaľ nie je známe, kedy sa dostane na televízne obrazovky. Inšpiráciou by mohol byť český seriál Devadesátky, ktorý u našich susedov zožal veľký úspech a sledovalo ho až 2 milióny divákov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia