Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2024 o 10:45
Čas čítania 0:46
Jela Vážanová

HBO hľadá hercov do seriálu Harry Potter. Zverejnili detaily o ich požiadavkách na novú Hermionu, Rona a Harryho

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER HARRY POTTER SERIÁL HBO
Uložiť Uložené

Konkurz na hlavné postavy v Harry Potter seriáli je oficiálne spustený.

Streamovacia služba HBO zverejnila inzerát, v ktorom hľadá deti, ktoré budú mať v apríli 2025 deväť až jedenásť rokov. Podmienkou však je, aby mali britské alebo írske občianstvo. V inzeráte sa tiež uvádza, že casting bude zahŕňať všetky rasy, sexuálne orientácie a rodové identity.

„Sme zaviazaní k inkluzívnemu a rozmanitému obsadzovaniu. Pre každú rolu prosím predkladajte kvalifikovaných účinkujúcich bez ohľadu na etnicitu, pohlavie, zdravotné postihnutie, rasu, sexuálnu orientáciu, rodovú identitu alebo akýkoľvek iný dôvod chránený zákonom, pokiaľ nie je výslovne uvedené inak,“ napísalo.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Harry Potter (@harrypotter)

Mladí herci majú predložiť 2 krátke videá – jedno, kde sa predstavia, a druhé, kde predstavia nejakú báseň, príbeh či vlastnú tvorbu, avšak nič z Harryho Pottera.

HBO sa pre nadchádzajúci seriál Harry Potter podarilo naverbovať Francescu Gardiner ako showrunnerku a režiséra Marka Myloda – obaja sú známi svojou prácou na seriáli Succession.

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023 o 11:00

Natáčanie je naplánované na roky 2025 až 2026 v Spojenom kráľovstve. Cieľom je dostať známe trio na obrazovky už v roku 2026, ako to podľa Variety potvrdil Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav. Seriál by mal mať sedem sérií, pričom každá bude adaptovať jednu z kníh J. K. Rowlingovej.

Domov
Zdieľať
Diskusia