Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2024 o 14:30
Čas čítania 5:21
Adriana Královičová

Allia Roza je bývalá ruská sex špiónka: Už ako 18-ročná bola vycvičená na sexšpionáž. Ženám dnes radí, ako zviesť akéhokoľvek muža

Allia Roza je bývalá ruská sex špiónka: Už ako 18-ročná bola vycvičená na sexšpionáž. Ženám dnes radí, ako zviesť akéhokoľvek muža
Zdroj: Instagram @aliiaroza
ZAUJÍMAVOSTI RUSKO ŠPIONÁŽ
Uložiť Uložené

Túto prácu ukončila, keď sa zamilovala do muža, pri ktorom mala vykonať špionáž. Dnes je jej poslaním pomáhať a zjednocovať ženy na celom svete.

Aliia Roza je bývalá ruská sexšpiónka. Na svojom Instagrame sa v súčasnosti prezentuje ako autorka, TV osobnosť, nadšenkyňa módy, sex-koučka a majsterka v umení komunikácie. Za sebou má impozantný príbeh, ktorý v sebe ukrýva aj mnoho nebezpečných momentov. V Rusku ju totiž vycvičili na špičkovú vojenskú špiónku, ktorej úlohou bolo v utajení získavať najmä od mužov tajné informácie. Aliia Roza však nakoniec musela z Ruska utiecť a v exile si vybudovala novú kariéru, kde využíva svoje nadobudnuté zručnosti. Okrem modelingu sa dnes venuje koučingu pre ženy, ktorým pomáha v tom, ako zaujať a získať akéhokoľvek muža, po ktorom túžia. „S mojimi technikami sa žena môže po zvedení muža rozhodnúť, aký typ vzťahu s ním chce mať. Má ju požiadať o ruku, byť len jej priateľ alebo sa stať jej obchodným partnerom,“ povedala vo svojom podcaste Love Classified.

Aliia sa po úteku z Ruska presúvala zo Švajčiarska do Londýna, až sa nakoniec usadila v Kalifornii. V súčasnosti žije v luxusnom sídle v Beverly Hills, vedie PR firmu a pohybuje sa v spoločnosti hollywoodskych hviezd. Často sa objavuje na titulných stranách prestížnych magazínov a spolupracuje so svetovými značkami ako Rolls Royce a Damiani. 
 

Ako píše The Sun, Aliia vraj bola súčasťou ruského vojenského programu, v ktorom podľa nej absolvoval výcvik aj Vladimír Putin. Tento výcvik učil mladých vojakov a agentov, ako zostať pokojný a chladnokrvný aj v tých najnáročnejších stresových situáciách. „Tak ako drogoví díleri hľadajú ľudí, ktorí sú závislí ‚na ihle‘, mojou prácou boli muži závislí od sexu,“ píše na svojom Instagrame. 

Odporúčané
Ako podporuje KHL agresiu a propagandu? Majiteľmi klubov sú Putinovi oligarchovia, Slovákom sa tam však páči Ako podporuje KHL agresiu a propagandu? Majiteľmi klubov sú Putinovi oligarchovia, Slovákom sa tam však páči 29. augusta 2024 o 12:30

Aká bola jej najnebezpečnejšia misia, pri ktorej sa bála o svoj život? V článku sa okrem toho dočítaš aj to, ako sa dostala na výcvik, čo všetko tábor na sexšpionáž zahŕňal, ako sa vyvíjal jej život a ako sa jej darí dnes. Čo najčastejšie radí ženám a koľko si za to dokáže zarobiť? 

rusko, sex, špiónka, ženy
Zdroj: Instagram @aliiaroza

Vybrali ju, keď mala 18 rokov

Aliia Roza vyrastala v Sovietskom zväze, v rodine prepojenej na vysokopostavených vojenských predstaviteľov cez jej otca. Vplyv a hodnoty jej rodiny výrazne formovali  Aliin pohľad na svet. „Môj starý otec bol počas druhej svetovej vojny národný hrdina. Statočne bojoval proti nacistom a získal dokonca aj vyznamenanie za svoju statočnosť. Môj otec, oddaný vysoký dôstojník, slúžil v armáde 40 rokov. Pri výchove mi boli od malička vštepované hodnoty disciplíny, štátnosti a povinností.“

Ako malá snívala o kariére v módnom dizajne, jej cesta však nabrala iný smer. Otec ju ako 18-ročnú poslal do armády, kde ju KGB vybrala do špeciálneho programu tzv. Honey Trap. Tento program nebol typickým špionážnym výcvikom. Zameriaval sa na využitie psychológie, manipulácie a zvádzania na získavanie informácií prevažne od mužských cieľov.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko si dnes dokáže ako koučka zarobiť. 
  • Aká bola jej najnebezpečnejšia misia, pri ktorej sa bála o svoj život.
  • Čo všetko tábor na sexšpionáž zahŕňal.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 166493 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Pizza v Oggi ZDARMA , Burger v Roxore ZDARMA alebo Poukázka v hodnotě 800 korun na nákup v 4camping
Zobraziť všetky (9)
Späť
Zdieľať
Diskusia