Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Money S3.
4. septembra 2024 o 15:30
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Hľadáte inteligentnú, rýchlu a jednoduchú fakturáciu? Vyskúšajte to online

Hľadáte inteligentnú, rýchlu a jednoduchú fakturáciu? Vyskúšajte to online
Zdroj: stock.adobe.com/F8/Suport Ukraine
ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE
Uložiť Uložené

Táto stránka vyrieši faktúry raz-dva.

Jednoduchá príprava, profesionálny vzhľad a hlavne žiadne chyby. Takéto požiadavky na faktúry má veľa podnikateľov. Preto stále častejšie využívajú fakturačné služby a účtovné programy. A najlepšie také, s ktorými vystavia faktúry online. Majú totiž niekoľko výhod.

Jednou z hlavných predností spomenutých programov je profesionálny vzhľad dokladov. Môžete sa naň spoľahnúť bez ohľadu na to, či používate fakturačnú službu alebo komplexný účtovný softvér.

V oboch prípadoch budú vaše doklady vyzerať tak dobre ako faktúry od tých najväčších firiem na trhu. A zákazníci sa v nich ľahko zorientujú. Špecializovaný softvér vám navyše umožní, aby ste na faktúru pridali aj QR kód. Klientom tak uľahčíte platbu a zvýšite šancu, že svoje peniaze dostanete prakticky hneď.

Jednoduchšia práca? V online programoch

Čo sa týka výzoru faktúr, možnosti online a offline programov sa prakticky nelíšia. Iné je to však s ich vzhľadom a ovládateľnosťou. Ak porovnáte online fakturačnú službu (vyslovene offline fakturácia nie je príliš častá) s klasickým účtovným programom, zistíte, že prvý variant je zvyčajne používateľsky prívetivejší.

Odporúčané
Bola som členkou multi-level marketingu: život mi riadili iní ľudia a môj vtedajší priateľ sa nakoniec pokúsil o samovraždu Bola som členkou multi-level marketingu: život mi riadili iní ľudia a môj vtedajší priateľ sa nakoniec pokúsil o samovraždu 10. augusta 2024 o 9:30

Neobsahuje totiž toľko funkcií. A preto sa rýchlejšie zorientujete. Musíte však oželieť pokročilejšie účtovné funkcie.Takéto výhody majú, samozrejme, aj offline fakturačné programy. Na trhu ich je ale len zopár, a navyše majú oproti online variantom veľa drobných mínusov.

Fakturujete kedykoľvek a kdekoľvek

Hlavnou výhodou online programov je, že vystavíte faktúru online – kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

  • Spomenuli ste si na faktúru cestou vo vlaku? Žiaden problém. Stačí vziať telefón a doklad pripraviť
  • Ste na dovolenke? Nevadí, opäť len vezmite telefón a prihláste sa do fakturačnej služby
  • Čítate si pred spaním aktuálne správy a narazíte na meno klienta, ktorému dlžíte faktúru?

Stačí otvoriť internetový prehliadač a o dve minúty máte doklad hotový a odoslaný.

Navyše nepotrebujete žiaden špeciálny hardvér. Stačí vám iba obyčajný notebook, tablet či inteligentný telefón a pripojenie na internet.

Máte vždy aktuálne údaje

Takisto patríte k ľuďom, ktorí si každý doklad pred uložením radšej niekoľkokrát skontrolujú? S online fakturačnou službou nemusíte. O všetko sa postará za vás.Potrebné údaje o vás aj o vašom klientovi totiž doplní na faktúru automaticky. Stačí len zadať IČO a softvér si ďalšie informácie načíta z príslušného registra. A pretože je všetko online, máte istotu, že sú údaje aktuálne.

Fakturáciu prepojíte s ďalšími službami

Online fakturáciu bez problémov spárujete s ďalšími programami. Napríklad so svojím e-shopom alebo s internetovým bankovníctvom. Softvér tak môže automaticky vytvárať faktúry na základe objednávok. A len čo ich klient zaplatí, program doklad označí ako uhradený.

Odporúčané
Financovanie strán na Slovensku je transparentnejšie ako v starých členských štátoch EÚ. Problémy majú nové strany Financovanie strán na Slovensku je transparentnejšie ako v starých členských štátoch EÚ. Problémy majú nové strany 1. júna 2024 o 9:15

Okrem toho môžete online fakturáciu prepojiť aj s účtovným systémom, ktorý používa vaša účtovníčka. Alebo jej dáte priamo prístup do svojej fakturácie. Nemusíte tak každý mesiac sťahovať a posielať príslušné doklady. Účtovníčka sa o všetko postará sama. Sčítané a podčiarknuté: ak si chcete naozaj uľahčiť prácu a zbaviť sa zbytočných starostí, fakturácia online je jasná voľba.

Domov
Zdieľať
Diskusia