Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2024 o 15:42
Čas čítania 0:32
Radoslava Juračková

Olympionička Simone Biles prehovorila o negatívnej skúsenosti z Paríža. V klube si za šampanské vypýtali 26-tisíc dolárov

OSOBNOSTI ALKOHOL FRANCÚZSKO OLYMPIJSKÉ HRY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Myslí si, že sa ju snažili oklamať, pretože je slávna.

Atlétka Simone Biles po záverečnej ceremónii na olympijských hrách v meste oslavovala svoje úspechy. Na olympiáde získala tri zlaté a jednu striebornú medailu. V jednom z klubov si od nej za fľašu šampanského vypýtali závratnú sumu.

Čašník chcel, aby za sekt zaplatila 26-tisíc dolárov, čo je v prepočte viac ako 23 300 eur. „Niekedy by som bola rada, keby som nedostávala toľko pozornosti. Chcela by som byť čo najnormálnejšia,“ povedala vo videu. Myslí si totiž, že sa ju snažili oklamať, pretože vedeli, že je slávna.

Názov klubu, v ktorom sa ju pravdepodobne snažili oklamať, bližšie nešpecifikovala. Portál Daily Mail však píše, že v deň, keď sa incident stal, pridala na sociálnu sieť video z klubu L'Arc Paris. Môže sa teda jednať o tento podnik.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Simone Biles (@simonebiles)

Domov
Zdieľať
Diskusia