Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2024 o 16:48
Čas čítania 0:35
Radoslava Juračková

Divadelnú hru, ktorú prerušil Štefan Kuffa, si môžeš pozrieť online. Nájdeš ju na streamovacej platforme

KULTÚRA DIVADLO ŠTEFAN KUFFA
Uložiť Uložené

Vychutnať si môžeš českú adaptáciu inscenácie.

Slovenský internet obletelo v posledných dňoch video, na ktorom štátny tajomník ministerstva životného prostredia Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Bolo podľa neho nevhodné pre maloletých divákov. Inscenáciu ponúka jedna zo streamovacích platforiem a ty sa vďaka tomu môžeš presvedčiť, či je jej obsah skutočne taký explicitný a nevhodný.

Odporúčané
VIDEO: Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Divákom určoval, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku VIDEO: Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Divákom určoval, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku 19. augusta 2024 o 7:19

Divadelnú hru s názvom Moje baby odohrali herečky národného divadla v Košiciach v obci Malá Franková na východe Slovenska. Štátny tajomník svojvoľne vstúpil do priebehu hry a začal diktovať, pre koho je inscenácia vhodná. 

Režisérkou predstavenia je írska umelkyňa Elaine Murphy. Českú verziu inscenácie si môžeš teraz pozrieť na streamovacej platforme Dramox.sk. Aj napriek tomu, že služba funguje na báze predplatného, ponúka 7-dňovú skúšobnú bezplatnú verziu, ktorú môžeš kedykoľvek zrušiť. 

Dej hry sa točí okolo babky, mamy a vnučky, ktoré žijú generačne odlišné životy a stretávajú sa s inými problémami. Príbeh odhaľuje rôzne tajomstvá či radosti a to s poriadnou dávkou irónie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia