Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2024 o 15:58
Čas čítania 0:41
Karolína Fejtová

Madonna pomáhala so scénou vo filme Deadpool a Wolverine. Podľa Reynoldsa vylepšila celý film

Madonna pomáhala so scénou vo filme Deadpool a Wolverine. Podľa Reynoldsa vylepšila celý film
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložiť Uložené

Ryan Reynolds išiel za Madonnou, aby mohli použiť jej singel Like a Prayer z roku 1989 vo filme Deadpool a Wolverine. Teraz prezradil, že „mala skvelú pripomienku“ k záberom, ktoré sa dostali do finálneho zostrihu.

To, že Madonna dovolila použiť pieseň vo filme, bolo podľa Reynoldsa „veľkou vecou“. On a režisér Shawn Levy vraj mali pocit, že idú navštíviť skutočnú kráľovnú. „Išli sme za ňou, stretli sme sa s ňou a ukázali sme jej, v ktorej časti bola pieseň použitá a prečo,“ povedal Reynolds. S informáciou prišla webová stránka Deadline.

Okrem toho, že použitie piesne povolila, pomohla aj so samotnou scénou. „Mala skvelú pripomienku. Pozrela sa na to a, nekecám, povedala: ,V tejto chvíli musíte urobiť toto, toto a toto,‘“ pokračoval herec. V priebehu nasledujúcich 48 hodín tvorcovia filmu jej trefnú poznámku skutočne využili. Podľa Reynoldsa zlepšila celý film.

Deadpool 3
Zdroj: Marvel Studios

Kráľovná popu má skúsenosti s kinematografiou. Predtým režírovala filmy Špina a múdrosť (2008) a W.E. (2011), pričom za druhú menovanú pieseň Masterpiece získala Zlatý glóbus za najlepšiu pôvodnú pieseň.

Deadpool & Wolverine, tretí titul zo série Deadpool, po filme X-Men Origins: Wolverine z roku 2009 opäť spája Reynoldsa a Hugha Jackmana v rovnomenných marvelovských hrdinoch. Tímová spolupráca bola naznačená už v potitulkovej scéne vo filme Deadpool 2 (2018).

Domov
Zdieľať
Diskusia