Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
19. júla 2024 o 13:45
Čas čítania 0:48
Matej Ohrablo Čoje

Robert „Yogy“ Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia alebo až na záver

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Novým Podgastom to Čoje tentoraz poriadne okorenil. Za mikrofón si pozval najväčšieho experta na korenie na Slovensku.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako má naozaj chutiť čierne korenie a prečo u nás tak takmer žiadne nechutí.
  • Ako vďaka covidu rozbehol momentálne najznámejšiu značku na dovoz poctivého korenia z celého sveta.
  • Ktorá surovina je vo viacerých krajinách nedovolená a prečo.
  • Prečo je preňho najviac zasnúbená krajina Vietnam.

Róbert „Yogy“ Žáček vybudoval značku Yogy Spices, ktorá sa stala fenoménom na slovenskej gastroscéne. Dováža korenie a vyrába koreniace zmesi, s ktorými potom varia najlepší slovenskí šéfkuchári. Dôraz dáva na malé rodinné farmy z celého sveta, čím nepriamo upozorňuje na dôležitú časť biznisu s korením, ktorou sú podmienky farmárov v najzapadnutejších kútoch zemegule.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia