Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2024 o 10:00
Čas čítania 0:46
Nina Miščíová

Už sa na seba takmer vôbec nepodobá, tvrdia ľudia o Zacovi Efronovi. V novom filme na Netflixe vraj vyzerá ako po plastike

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Herec sa bráni, že na vylepšení tvári nebol. Za nový vzhľad vraj môže jeho vážna nehoda, pri ktorej si rozbil čeľusť.

Niektorí fanúšikovia známeho amerického herca Zaca Efrona, ktorého môžeš poznať napríklad z muzikálu High School Musical, sú pobúrení. Dôvodom rozruchu okolo 36-ročnej hollywoodskej hviezdy má byť jeho zmenená tvár v novom filme „A Family Affair“, ktorý vyšiel v piatok na Netflixe, informuje The Mirror.

Na sociálnych sieťach sa objavilo viacero videí, na ktorých fanúšikovia porovnávajú fotky herca spred niekoľkých rokov s jeho novým vzhľadom. „WTF. Čo sa stalo s jeho tvárou?!“ napísal jeden zo znepokojených fanúšikov. „Môže za to plastická chirurgia spojená so starnutím. Ale asi aj fajčenie. Nemôžu nás oklamať,“ pridal sa ďalší.

Zac Efron
Zdroj: Instagram/ZacEfron

Ľudia polemizujú, či je dôvodom zmeny Zacovej tváre vážna nehoda, ktorá mu rozbila čeľusť, alebo sa rozhodol svoju tvár vylepšiť. Zac tvrdí, že žiadnu plastickú operáciu nepodstúpil. Dôvodom zmeny jeho tváre majú byť rastúce čeľustné svaly po nehode, pri ktorej „takmer zomrel“, povedal v interview pre Men’s Health.

Odporúčané
Táňa Pauhofová: Slovensko je môj domov. Kým nejde o život, neutekám. Stále sa máme dobre oproti susedom na Ukrajine (Rozhovor) Táňa Pauhofová: Slovensko je môj domov. Kým nejde o život, neutekám. Stále sa máme dobre oproti susedom na Ukrajine (Rozhovor) 2. júla 2024 o 9:30

V novom filme sa okrem Zaca Efrona predstaví Nicole Kidman a Joey King. Pod taktovkou režiséra Richarda LaGravenesa sa môžeš tešiť na príbeh o nečakanom romániku, pikantné scény, ale aj na množstvo bizarných momentov.

@oceanwavesaremyfav Someone explain .. still handsome.. but not the Zac I remember… #clickhere4morelr #oceanwavesaremyfav #zacefron #afamilyaffair #thenvsnow ♬ Beautiful Boy Edit - 𝙇𝙖𝙣𝙜𝙪𝙁𝙞𝙡𝙢𝙨
Domov
Zdieľať
Diskusia