Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2024 o 12:12
Čas čítania 0:47
Radka Klučárová

Virálne Hawk Tuah dievča využilo svoju chvíľkovú slávu. Z predaja merchu už zarobilo vyše 65 000 dolárov

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Virálna hviezda doteraz predala viac ako 2-tisíc šiltoviek s Hawk Tuah ’24.

Virálne Hawk Tuah dievča, ktoré sa v druhej polovici júna preslávilo imitáciou pľuvancov počas rozhovoru, ďalej valcuje internet. Nedávno sme ťa informovali o tom, že začalo s predajom vlastného merchu, a takmer okamžite sa objavila správa o tom, že na novom podnikaní slušne zarobilo.

„Z čoho sa každý muž v posteli zblázni?“ pýtali sa dievčaťa a jeho kamarátky pred barom influenceri z televízneho kanálu Tim and Dee. Jeho odpoveď sprevádzaná zvukom pľuvanca mnohých ľudí prekvapila a pobavila. „Musíš na tú vec pľuť, vieš, ako to myslím?“ povedalo a zrejme ani netušilo, aký ošiaľ tým spôsobí.

pľuvance
Zdroj: @timanddeetv (Tiktok), Fathead Threads (Facebook)

Hailey Welch, ako znie pravé meno dievčaťa, rozhodne nezaháľa a svoju internetovú slávu využíva vo svoj prospech. V spolupráci so spoločnosťou Fathead Threads vytvorila svoj prvý merch. Šiltovku s nápisom Hawk Tuah ’24 predáva za 30 dolárov. Ak si však záujemcovia vyžiadajú aj podpis virálnej hviezdy, zaplatia 40 dolárov.

Odporúčané
Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom 29. júla 2024 o 9:30

Zobrať svoj osud do vlastných rúk a využiť náhodnú slávu sa Hailey určite oplatilo. Portál Unilad priniesol informáciu o tom, že Hailey doteraz predala viac ako 2-tisíc šiltoviek, pričom zarobila približne 65-tisíc dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia