Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Pantene.
27. júna 2024 o 19:00
Čas čítania 1:23
Sponzorovaný obsah

Obľúbená značka šampónov uviedla 3 produkty na regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni. Mali by ti pomôcť zvrátiť poškodenie

Obľúbená značka šampónov uviedla 3 produkty na regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni. Mali by ti pomôcť zvrátiť poškodenie
Zdroj: Pantene
MÓDA KRÁSA VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Podľa Pantene ti tieto produkty majú pomôcť zvrátiť všetky viditeľné známky poškodenia a dodať vlasom opäť zdravý vzhľad.

Máš suché poškodené vlasy a neustále hľadáš, čo by im mohlo pomôcť? Bežné šampóny, kondicionéry a masky obvykle len dodávajú umelý lesk pre dočasný výsledok. Značka Pantene preto uviedla na trh technologicky zdokonalený prémiový rad troch produktov na regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni. Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V si môžeš zakúpiť online alebo v predajniach dm drogerie markt po celom Slovensku.

Pantene sa snaží vytvoriť novú predstavu o tom, ako by mala vyzerať regeneračná starostlivosť o vlasy. Molecular Bond Repair je riešenie pre vlasy, ktoré trpia každodenným narovnávaním a stylingom alebo dokonca vážnym poškodením v dôsledku odfarbovania, keratínových úprav a farbenia.

Nový rad Pantene bol dômyselne vyvinutý na regeneráciu vlasov, ich podporu a posilnenie zvnútra. Produkty pôsobia systematicky spoločne alebo aj jednotlivo.

Pantene Pro-V vyživujúce perly

Kľúčom k regenerácii vlasov sú vyživujúce perly Pantene Pro-V. 5 000 koncentrovaných regeneračných vyživujúcich perál obsiahnutých v každej tube séra sa pri použití rozpustí a uvoľní milióny živín.

Výsledkom je, že vzorec bohatý na živiny zanecháva vlasy až o 100 % viac regenerované a vyzerajú tak zdravo, že v nich cítiť život. Nová intenzívna kúra Pantene Molecular Bond Repair poskytuje intenzívnu úroveň regenerácie vlasov a zameriava sa na vlasy s extrémnym poškodením spôsobeným odfarbovaním, keratínovou úpravou, trvalou onduláciou a farbením. 

pantenepantenepantenepantene
Zobraziť galériu
(4)

Oprava molekulárnych väzieb

Každodenný styling, tepelná úprava a odfarbovanie odstraňujú alebo ničia lipidy vo vlasových vláknach, ktoré sú zodpovedné za spojenie medzi keratínovými vláknami a vonkajšou kutikulou vlasov, čo vedie k oslabeniu a zničeniu týchto spojení, takže vlasy sú náchylné na štiepenie končekov, lámanie a ďalšie problémy.

Nový rad Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V dopĺňa vlasy lipidmi, ktoré rekonštruujú a vytvárajú nové väzby na molekulárnej úrovni a regenerujú vlasy zvnútra.

Hlavná vedecká pracovníčka spoločnosti Pantene Dr. Jeni Thomasová dodáva: „V tomto novom rade sa Pantene opäť zameral na technológiu zloženia, aby vytvoril riešenie pre vlasy, ktoré vyzerajú nenávratne poškodené. Táto inovácia je výsledkom siedmich pozoruhodných rokov výskumu a vývoja. Typickými vlastnosťami tohto radu sú najmä rekonštrukcia, ochrana a posilnenie štruktúry vlasov. Nový rad obnovuje a regeneruje vlasy na úplne novej úrovni.“

kúp si novinku od pantene
Späť
Zdieľať
Diskusia