Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2024 o 12:57
Čas čítania 0:39
Barbora Adamkovičová

Na americkej púšti sa objavil záhadný monolit. Konšpirátori ho pripisujú mimozemským civilizáciám či diablovi

ZAUJÍMAVOSTI AMERIKA KONŠPIRAČNÉ TEÓRIE LAS VEGAS
Uložiť Uložené

Záhadný objekt zverejnila miestna polícia na sociálnej sieti. Narazila naň počas pátracej a záchrannej misie.

Na púšti v americkom štáte Nevada sa objavil záhadný zrkadlový monolit. Podobné úkazy sa v priebehu posledných rokov začali objavovať nielen v Severnej Amerike, ale aj v Európe, uvádza portál Yahoo News

Zvláštnu skulptúru si všimlo miestne policajné oddelenie počas pátracej a záchrannej akcie, ktorú v oblasti vykonávalo. „Vidíme veľa divných vecí... ale pozrite sa na toto,“ zverejnili policajti na sociálnej sieti X spolu s fotografiou tajomného objektu, píše BBC.

Monolit spustil vlnu konšpirácií

Okrem tohto lesklého kvádra severne od Las Vegas sa podobné monolity objavili aj na púšti v štáte Utah. Mnohí konšpirátori spočiatku spájali výskyt sôch s mimozemskou civilizáciou, niektorým to dokonca pripomínalo zábery zo sci-fi filmu.

Po zverejnení fotografie sa viacerí používatelia sociálnych sietí začali spytovať, ako sa zvláštny objekt na pomerne členitý a skalnatý kopec dostal. Ďalší špekulujú o tom, že ho tam postavil samotný satan. 

Domov
Zdieľať
Diskusia