Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
20. júna 2024 o 12:30
Čas čítania 9:06
Radka Klučárová

Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama

Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama
Zdroj: @washy_wash_cleantok (Instagram)
ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI ROZHOVORY SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Dominiku na sociálne siete priviedla náhoda. Ako sama hovorí, spočiatku vôbec netušila, čo tento biznis zahŕňa. So svojím upratovacím profilom si však za pár mesiacov v Anglicku vybudovala silnú značku, s ktorou chcú spolupracovať desiatky firiem.

„Ja si myslím, že som zaujala autentickosťou. Okrem toho, že ukazujem lacné alternatívy, som ako ostatné mamičky, bežná žena v teplákoch, s ktorou sa vedia stotožniť,“ prezradila Slovenka Dominika, ktorá sa do Anglicka presťahovala pred siedmimi rokmi.

Sociálnym sieťam sa začala venovať úplne náhodne, keď ju k tomu pred takmer tromi rokmi inšpirovala jej neter. Teraz má na Tiktoku a Instagrame viac ako milión followerov a jeden z najúspešnejších profilov zameraný na upratovanie a organizáciu domova.

„Zažila som napríklad aj to, že som sa na akcii predstavila ako Dominika a hneď sa ma začali pýtať, koľko miliónov followerov mám. Mne sa zdá čudné, že čísla sú občas dôležitejšie ako osoba, ale možno sa tak na pracovných stretnutiach máme baviť a ja to vnímam nesprávne,“ hovorí Dominika.

Skromne dodáva, že nevyhľadáva slávu a vyhýba sa aj vyostreným konfliktom, ktoré tento svet vytvára. Pre Dominikinu autenticitu si jej tipy a triky obľúbili státisíce ľudí, medzi nimi aj mnohé známe tváre. V rozhovore pre Refresher prezradila, aké boli jej začiatky, čo ju na práci influencerky prekvapilo, a priblížila aj svoje ambície do budúcnosti.

Ak chceš čítať viac rozhovorov s úspešnými Slovákmi, pridaj sa do klubu Refresher+ a získaj prístup ku všetkým článkom na našom webe.

Na Instagrame máš 1,1 milióna followerov, na Tiktoku ešte o čosi viac. Ako si sa k nim dopracovala, čo bolo zlomovým bodom v budovaní tvojich sociálnych sietí, ktorý ťa vystrelil na vrchol?

Predtým než som začala tvoriť, nemala som žiadne sociálne siete. Bola som nerd, ktorý ich nevyhľadával. Až sa ma raz moja neter opýtala, či mám Tiktok, Instagram alebo Snapchat. Chcela som byť moderná teta (smiech), a tak som jej pred necelými tromi rokmi dovolila, nech mi ich posťahuje.

Odporúčané
Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor) Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor) 24. septembra 2024 o 18:40

Začala som skrolovať Tiktokom a zisťovať, čo to vlastne je. Narazila som na video Američanky, ktorá umýva umývadlo. Tento príspevok mal veľmi veľa videní a povedala som si, že veď toto viem urobiť aj ja, a z recesie som nakrútila podobné video, ktoré malo hneď niekoľko tisíc videní. Po natočení približne ďalších desiatich videí som získala prvých 10-tisíc followerov. Prekvapilo ma, aké jednoduché bolo získať prvých fanúšikov, a rozhodla som sa byť viac aktívna.


Môžeš povedať, že ťa teraz živí výlučne tvorba kontentu na internete?

Áno, je to moja práca. 

Ako dlho trvalo, kým si si vybudovala tento biznis a získala prvé spolupráce?

Do troch mesiacov som mala na Tiktoku 100-tisíc followerov. Instagram som si založila až neskôr, keď mi už ľudia z okolia radili, že je načase pôsobiť aj tam.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu Refresher+ už od 5 € 1 €

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako vníma svet influencerov. 
  • Čím si získala priazeň milióna fanúšikov.
  • Ako sa dozvedela, že ju sleduje Rihannina mama.
  • Akú sumu peňazí si môže vypýtať za jeden príspevok.
  • Na ktoré štyri lacné produkty do domácnosti Dominika nedá dopustiť a vyčistí s nimi úplne všetko.
Dočítaj článok už od 5 € 1 €
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 162046 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA , Pizza v Oggi ZDARMA alebo Burger v Roxore ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia