Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2024 o 16:02
Čas čítania 0:40
Radoslava Juračková

Na Netflixe už nájdeš novú sériu Bridgertonovcov. Má romantickú dejovú líniu a pribudli aj nové postavy

FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali pokračovania kultového seriálu. Séria je inšpirovaná knižným spracovaním.

Na streamovacej platforme Netflix vo štvrtok vyšla očakávaná tretia séria seriálu Bridgertonovci. Podkladom pre novú sériu má byť štvrtá kniha od Julie Quinn s názvom Romancing Mister Bridgerton: Penelope & Colin’s Story.

Dejovou líniou novej série je romantický príbeh Penelope Featherington a Colina Bridgertona. Práve tieto postavy v minulých sériách medzi sebou udržiavali priateľský vzťah. Ich príbeh lásky tvorcovia načrtli už v traileri, ktorý vyšiel 11. apríla. 

V upútavke rezonovali aj kľúčové otázky novej série, na ktoré diváci pri sledovaní nájdu odpovede. „Čo je tá primárna sila, ktorá nás vedie našimi životnými cestami? Sú to naše mysle alebo srdcia?“

Pribudnú až tri nové postavy

V novej sérii seriálu nechýbajú ani postavy ako manželia Anthony a Kate, lady Danbury, kráľovná Charlotte, Eloise Bridgerton, Violet Bridgerton či Kate Sharma. Ako informuje Forbes, diváci sa môžu tešiť až na tri nové charaktery, ktoré zamiešajú karty. V seriáli sa objaví Marcus Anderson, ktorého stvárni Daniel Francis, Harry Dankworth, ktorého si zahrá James Phoon, a Sam Phillips sa objaví v role lorda Deblinga.

Domov
Zdieľať
Diskusia