Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2024, 9:47
Čas čítania 0:31
Barbora Fábryová

VIDEO: Vulgárne správy a vyhrážky smrťou. Telekom upozornil na nenávisť, ktorej novinári na Slovensku čelia

SLOVENSKO NOVINÁRI SPRÁVY Z DOMOVA TELEKOM
Uložiť Uložené

Slovenskí novinári dennodenne čelia obrovskej nenávisti zo strany mnohých Slovákov.

Mobilný operátor Telekom upozornil na nenávisť, ktorej dennodenne čelia mnohí novinári na Slovensku. V piatok 3. mája na Svetový deň slobody tlače zverejnil reklamu, na ktorej bežní ľudia čítajú nenávistné správy, ktoré Slováci novinárom posielajú.

„Slovenskí novinári denne dostanú toľko nenávistných správ, že by zaplnili celé noviny. Ich agresívny a vulgárny obsah si väčšina z nás ani len nevie predstaviť,“ približuje operátor.

V spolupráci s viacerými redakciami operátor vytlačil fyzické papierové noviny s názvom „Správy, ktoré nikto nechce čítať“. Uverejnili v nich urážajúce a často aj výhražné správy, ktoré chodia redaktorom do súkromných správ. 

Mnohokrát ide o priania smrti či rôzne vulgarizmy. „Možno sa nájde niekto, kto vystrieľa celú vašu redakciu“, „Zlatý holokaust“ či „Máte len jedinú možnosť – zdochnúť“. Toto je len malá ukážka toho, akým vyhrážkam novinári čelia. „Vyjadrite novinárom rešpekt,“ odkazuje Telekom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Telekom SK (@telekomsk)

Domov
Zdieľať
Diskusia