Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2024, 17:40
Čas čítania 2:16
Radka Klučárová

Na internátoch v Mlynskej doline vyčíňajú sexuálni sliediči. Študentky sa sťažujú, že si ich nakrúcajú v sprche

ZAUJÍMAVOSTI INTERNÁTY SEXUALITA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Je to problém starý ako Mlyny, tvrdí sexuologička a vysvetľuje, o koho ide.

Študentky ubytované na internátoch v Mlynskej doline už viackrát zaznamenali deviantné správanie zo strany mužov, ktorí ich pozorovali cez okno alebo nahliadli do spŕch a popritom dokonca masturbovali alebo si ich nakrúcali na mobil. 

O nepríjemnú skúsenosť sa v internátnej facebookovej skupine v stredu podelila aj študentka, s ktorou sme sa spojili, no v článku nechcela byť menovaná. „Včera vo večerných hodinách sa mi stalo, že som sa sprchovala a všimla som si, že spod dverí sprchy trčí mobil a niekto ma natáča. Keď som sa ho snažila zahnať, dal preč mobil a pozeral sa na mňa,“ napísala v príspevku. 

„Dávajte si pozor,“ varovala ostatných ubytovaných. „Neviem, kto to bol, ale mal oranžovo-červený kryt na mobile. Udialo sa to v bloku H na druhom poschodí,“ spresnila.

Neslávna tradícia bratislavských internátov

Že nejde o nič nezvyčajné, potvrdzujú skúsenosti mnohých dievčat aj slová známej sexuologičky. „Bývalo to aj za starých čias. Toto je tradícia Mlynov, deje sa to tam odjakživa,“ potvrdila pre Refresher nepriaznivú štatistiku sexuologička Danica Caisová.

Domov
Zdieľať
Diskusia