Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2014, 22:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Iron Man v kuchyni, sleduj trailer pre Chef s Downeym a Scarlett Johansson

FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Jon Favreau, Scarlett Johansson a Robert Downey Jr. sa stretnú v kuchyni. Nie, toto nie je scenár k novému Iron Manovi ale k úsmevnej snímke Chef.

Iron Man v kuchyni, sleduj trailer pre Chef s Downeym a Scarlett Johansson

Oklamal vás titulok? Tak to ma mrzí, snáď ste už vďaka nám dostatočne zbehlí a viete, že žiadny Iron Man sa v najbližších mesiacoch nechystá. Za to tu máme jeho čiastočné herecké obsadenie. Trio Robert Downey Jr., Scarlett Johansson a Jon Favreau (zároveň režisér a scenárista) sa čoby kamaráti stávajú hlavnými postavami úsmevnej, azda rodinnej komédie Chef, teda Kuchár. 

Príbeh je jednoduchý, keď Carl odíde z práce a vykašle sa na šéfa (Dustin Hoffman), spojí sa s bývalou ženou, kamarátom a jeho synom v snahe vytvoriť pojazdnú reštauráciu. Jeho vášeň k vareniu mu ale nedáva inú možnosť ako začať to opäť robiť vo veľkom. Do našich kín sa film pravdepodobne nedostane, celosvetová premiéra je stanovená na 9. máj.

Iron Man v kuchyni, sleduj trailer pre Chef s Downeym a Scarlett Johansson
Domov
Zdieľať
Diskusia