Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2024, 15:53
Čas čítania 0:33
Karolína Uličná

Zendaya si obliekla šaty z jarnej kolekcie Ralpha Laurena z roku 1992. Prvýkrát ich mala na sebe modelka Cindy Crawford

MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDNE ZNAČKY ZENDAYA
Uložiť Uložené

Zakaždým, keď táto hviezda vstúpi na červený koberec vo svojich outfitoch, zanechá divákov v nemom úžase.

Zendaya sa nedávno v súvislosti s pripravovaným filmom Challengers objavila v Miláne. Pozornosť upútali jej biele šaty značky Ralph Lauren z roku 1991, ktoré mala oblečené svetoznáma modelka Cindy Crawford, informuje Page Six.

Nadčasový kúsok pochádza z kolekcie Ralpha Laurena na jar/leto 1992. Zendaya ich spojila s klasickými bielymi lodičkami so špicatou špičkou, s niekoľkými prsteňmi zdobenými diamantmi, náramkom a elegantnými diamantovými náušnicami. Všetky šperky pochádzajú z dielne talianskych šperkárov značky Bulgari.

Jednoduché biele šaty sú veľmi elegantné práve vďaka chrbtu, ktorý je decentne odhalený. Hoci šaty Ralpha Laurena patria k vinted kúskom, herečka v nich pôsobila veľmi bohato a luxusne. Dôležitý detail dotváral golier. Svojou dĺžkou pôsobia športovo, čo bolo pravdepodobne aj cieľom. Zendaya totižto vo filme Challengers stvárňuje tenisovú trénerku. Film príde do kín už  26. apríla 2024.

Odporúčané
TRAILER: V dráme Challengers si Zendaya užíva sex v trojici. Stvárni rolu tenisovej majsterky so slabosťou pre mladších TRAILER: V dráme Challengers si Zendaya užíva sex v trojici. Stvárni rolu tenisovej majsterky so slabosťou pre mladších 22. februára 2024, 9:03
Domov
Zdieľať
Diskusia