Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 15:05
Čas čítania 0:37
Radoslava Juračková

Kontroverzný Fiki Sulík tvrdí, že vie, kto vyhrá Ružu pre nevestu. S odhalením sa pochválil na sociálnej sieti

OSOBNOSTI INFLUENCERI RUŽA PRE NEVESTU VÍŤAZ
Uložiť Uložené

V šou o srdce jedného muža bojuje 18 žien. Slovensko výherkyňu zatiaľ nepozná, Fiki Sulík, známy najmä svojimi neúctivými vyjadreniami na adresu žien, vraj áno.

Kontroverzný influencer, známy najmä svojimi svojimi kauzami a hanlivými vyjadreniami na adresu žien, na Instagrame prezradil, kto údajne vyhrá Ružu pre nevestu. Svoje tvrdenie zdieľal vo svojom príbehu.

„Ružu vyhrala Stanka, netuším síce, kto je Stanka. Ale vyhrala Stanka proste,“ napísal v príbehu na Instagrame. Jeho vyjadrenie sa neskôr dostalo na Tiktok a videlo ho takmer 92-tisíc používateľov sociálnej siete.

Odporúčané
Vilda Šír: Som tanečník s podnikateľským duchom. Na moje kurzy chodia právničky aj lekárky, tancom sa dá živiť (Rozhovor) Vilda Šír: Som tanečník s podnikateľským duchom. Na moje kurzy chodia právničky aj lekárky, tancom sa dá živiť (Rozhovor) 18. apríla 2024, 9:30
Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30
Odporúčané
Mužovi z brucha vyrástlo parazitické dvojča: abnormalitu využil vo svoj prospech a stal sa cirkusovou hviezdou Mužovi z brucha vyrástlo parazitické dvojča: abnormalitu využil vo svoj prospech a stal sa cirkusovou hviezdou 16. apríla 2024, 14:30

Fanúšikovia na príspevok reagovali tým, že sú sklamaní z toho, že meno výherkyne prezradil. V komentároch sa našli aj takí, ktorí prišli zasa s inou teóriou výherkyne, a medzi používateľmi sa začala diskusia o tom, kto šou naozaj vyhrá.

Filip Sulík
Zdroj: Instagram/fikisulik123

Kontroverzné správanie Sulíkovho syna

Fiki už dlhodobo pôsobí na sociálnych sieťach a je známy primárne svojimi kauzami a hanlivými vyjadreniami. Mnohým prekáža Fikiho kladný názor na rodové stereotypy či neúctivé vyjadrenia o ženách. Do konfliktu sa dostal s Ráchel Karnižovou, Pimpinočkou, Petush Nasklee a pravidelne útočí na postavu a vzhľad komičky Simony Salátovej.

Domov
Zdieľať
Diskusia