Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2024 o 10:20
Čas čítania 0:58
Radoslava Juračková

Zuzana Plačková na Instagrame zverejnila trailer k reality šou o jej živote. „Už čoskoro začíname,“ pochválila sa

FILMY A SERIÁLY REALITY ŠOU ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Influencerka novinkou šokovala fanúšikov.

Influencerka a podnikateľka Zuzana Strauz Plačková na Instagrame včera avizovala, že sa jej fanúšikovia môžu tešiť na reality šou, ktorá bude mapovať jej rodinný život.

Na profile zverejnila príbeh s prosbou, aby jej fanúšikovia odporučili miesta, kam môžu ísť s rodinou šou točiť. „A predo mnou je celý víkend pracovný, ideme točiť ďalšie časti našich vlogov o našom živote,“ napísala na sociálnej sieti.

Následne v príbehu uverejnila krátky trailer k novej šou. Nová relácia nesie názov My a prvá epizóda je podľa upútavky natočená v Dubaji. Práve v emirátoch podnikateľka vlastní niekoľko nehnuteľností a s rodinou tam pravidelne cestuje. Zatiaľ nevieme, kde sa bude nová šou vysielať a kto za jej produkciou.

Zuzana Strauz PlačkováZuzana PlačkováZuzana Plačková, René Rendy
Zobraziť galériu
(3)

Reality šou avizovala aj jej kamarátka Jasmina Alagič

Moderátorka a influencerka Jasmina Alagič Vrbovská na svojom profile vo februári avizovala, že pripravujú reality šou, ktorá bude mapovať jej a Rytmusov súkromný život. „Musím si dávať extrémny pozor na pusu. Ale teším sa. Tak ako chceli ľudia spoznať Paťa a Jasminu, tak ako inak než takto…“ Avizovala na svojom profile pred pár mesiacmi. Následne na kameru ukázala auto plné ľudí zo štábu aj mikrofónové porty na nohaviciach.

Odporúčané
Rytmus a Jasmina sa divákom pochválili veľkou novinkou: Chystajú vlastnú reality šou Rytmus a Jasmina sa divákom pochválili veľkou novinkou: Chystajú vlastnú reality šou 11. februára 2024 o 14:24

Jasmina a Zuzana sú veľmi dobré kamarátky, ktoré pravidelne zdieľajú spoločné fotografie. To, či nová šou bude prepájať obe kamarátky a stojí za nimi rovnaká produkčná spoločnosť, zatiaľ influencerky neprezradili.

V minulosti už Plačková vlastnú reality šou mala. Odvysielala ju TV JOJ a volala sa Instaqueen. Úspech na trhu nezožala a po pilotných epizódach ju z vysielania stiahli.

Odporúčané
Reality šou Instaqueen Zuzany Plačkovej televíznych divákov nezaujala. Koľko divákov ju sledovalo? Reality šou Instaqueen Zuzany Plačkovej televíznych divákov nezaujala. Koľko divákov ju sledovalo? 29. novembra 2019 o 11:29
Domov
Zdieľať
Diskusia