Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2024, 10:20
Čas čítania 0:58
Radoslava Juračková

Zuzana Plačková na Instagrame zverejnila trailer k reality šou o jej živote. „Už čoskoro začíname,“ pochválila sa

FILMY A SERIÁLY REALITY ŠOU ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Influencerka novinkou šokovala fanúšikov.

Influencerka a podnikateľka Zuzana Strauz Plačková na Instagrame včera avizovala, že sa jej fanúšikovia môžu tešiť na reality šou, ktorá bude mapovať jej rodinný život.

Na profile zverejnila príbeh s prosbou, aby jej fanúšikovia odporučili miesta, kam môžu ísť s rodinou šou točiť. „A predo mnou je celý víkend pracovný, ideme točiť ďalšie časti našich vlogov o našom živote,“ napísala na sociálnej sieti.

Následne v príbehu uverejnila krátky trailer k novej šou. Nová relácia nesie názov My a prvá epizóda je podľa upútavky natočená v Dubaji. Práve v emirátoch podnikateľka vlastní niekoľko nehnuteľností a s rodinou tam pravidelne cestuje. Zatiaľ nevieme, kde sa bude nová šou vysielať a kto za jej produkciou.

Zuzana Strauz PlačkováZuzana PlačkováZuzana Plačková, René Rendy
Zobraziť galériu
(3)

Reality šou avizovala aj jej kamarátka Jasmina Alagič

Moderátorka a influencerka Jasmina Alagič Vrbovská na svojom profile vo februári avizovala, že pripravujú reality šou, ktorá bude mapovať jej a Rytmusov súkromný život. „Musím si dávať extrémny pozor na pusu. Ale teším sa. Tak ako chceli ľudia spoznať Paťa a Jasminu, tak ako inak než takto…“ Avizovala na svojom profile pred pár mesiacmi. Následne na kameru ukázala auto plné ľudí zo štábu aj mikrofónové porty na nohaviciach.

Odporúčané
Rytmus a Jasmina sa divákom pochválili veľkou novinkou: Chystajú vlastnú reality šou Rytmus a Jasmina sa divákom pochválili veľkou novinkou: Chystajú vlastnú reality šou 11. februára 2024, 14:24

Jasmina a Zuzana sú veľmi dobré kamarátky, ktoré pravidelne zdieľajú spoločné fotografie. To, či nová šou bude prepájať obe kamarátky a stojí za nimi rovnaká produkčná spoločnosť, zatiaľ influencerky neprezradili.

V minulosti už Plačková vlastnú reality šou mala. Odvysielala ju TV JOJ a volala sa Instaqueen. Úspech na trhu nezožala a po pilotných epizódach ju z vysielania stiahli.

Odporúčané
Reality šou Instaqueen Zuzany Plačkovej televíznych divákov nezaujala. Koľko divákov ju sledovalo? Reality šou Instaqueen Zuzany Plačkovej televíznych divákov nezaujala. Koľko divákov ju sledovalo? 29. novembra 2019, 11:29
Domov
Zdieľať
Diskusia