Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2024, 17:58
Čas čítania 0:33
Radoslava Juračková

Bad Boys sa vracajú aj s novým trailerom. Na štvrté pokračovanie s názvom Ride or Die sa môžeš tešiť už v júni

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY BAD BOYS 4 SONY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Kultová filmová séria bude mať ďalšie pokračovanie.

Produkčná spoločnosť Sony Pictures dnes zverejnila trailer na 4. pokračovanie kultového filmu Bad Boys. Novinka nesie názov Bad Boys: Ride or Die. Na premiéru sa môžeš tešiť už v júni tohto roka.

Vo filme sa klasicky predstaví známe duo Will Smith a Martin Lawrence v legendárnej role policajných detektívov z Miami. Vo filme sa objaví aj Vanessa Hudgens či Alexander Ludwig alebo Paolaa Nuñeza.

„Toto leto sa vracajú svetovo obľúbení Bad Boys so svojou ikonickou zmesou hranej akcie a poburujúcej komédie, ale tentoraz so zvratom: tí najlepší z Miami sú na úteku,“ uvádza sa v oficiálnom zhrnutí, o ktorom informoval Comingsoon.net.

 

Prvá časť filmovej série vyšla v roku 1995 a druhá v roku 2003. Na tretie pokračovanie si fanúšikovia museli počkať neuveriteľných 17 rokov. V roku 2020 vyšiel diel Bad Boys for Life. Po symbolickej štvorročnej pauze prichádza očakávané štvrté pokračovanie.

Odporúčané
Recenzia: Bad Boys for Life Recenzia: Bad Boys for Life 23. januára 2020, 17:54
Domov
Zdieľať
Diskusia