Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. marca 2024, 14:30
Čas čítania 4:04
Adriana Královičová

Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor)

OSOBNOSTI HERCI OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

„Ak by prišla ponuka zahrať si v podobnej telenovele ako Divoký anjel, išiel by som do toho. Je to voda, v ktorej plávam,“ prezradil nám Facundo Arana.

Argentínsky herec Facundo Arana účinkuje v tohtoročnej sérii tanečnej šou Let’s Dance. Prišiel priamo z Buenos Aires a pred veľkolepým galavečerom sme ho vyspovedali.

Stretli sme sa vo VIP salóniku v bratislavskej Inchebe, kde sa všetci pripravovali na nedeľnú premiéru. Mal výbornú náladu, na každého sa usmieval, vtipkoval a ochotne sa fotil. Privítali sme sa. „Aký bol váš let?“ opýtali sme sa ho. „Oh, ďakujem, bol fajn. Teším sa, že som tu,“ odpovedal. 

Minulý rok televízia Markíza „stavila“ v šou na účinkovanie kubánskeho herca Maria Cimarra zo Skrytej vášne. V obsadzovaní juhoamerických „fešákov“ očividne nekončí. Tentoraz však Facundo Arana „nezažiari“ na tanečnom parkete, ale zasadne na miesto štvrtého porotcu. Pripája sa tak k Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi.

Modrooký Argentínčan je v našich končinách známy vďaka postave Iva z kultovej telenovely Divoký anjel, v ktorom si hlavnú postavu zahrala aj Natalia Oreiro. Charizmatický herec však na Slovensku nie je prvýkrát. Pred rokom sa totiž objavil v šou 2 na 1.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

V rozhovore sa dočítaš, akým chce byť porotcom, s ktorou slovenskou herečkou si píše na Instagrame, aj to, prečo nikdy nezabudol na svoju prvú návštevu Slovenska. 

Vyspovedali sme kráľa telenoviel.
Vyspovedali sme kráľa telenoviel. Zdroj: Refresher/Adriana Královičová

Facundo, toto nie je vaša prvá návšteva Slovenska. Ako sa to celé začalo?

Áno, je to tak. Na Slovensko som prišiel kvôli herečke Dominike Kavaschovej.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Áno, vraj ste nahrávali video pre jej kamarátku, tiež herečku, Janku Kovalčíkovú.


Áno, Dominika ma kontaktovala cez Instagram, aby som pozdravil Janku Kovalčíkovú, pretože sa vtedy vydávala. A to bolo prvýkrát, čo som vôbec hovoril so Slovákmi. 

Aká bola vaša prvá reakcia, nezdalo sa vám to divné alebo skôr vtipné?

Vedel som, že telenovelám sa tu darí a majú úspech, ale nevedel som, že ma niekto osloví s tým, aby som pozdravil herečku. (smiech) Ale poprosila ma, aby som urobil takúto milú vec pre Janku, tak som to, samozrejme, s radosťou urobil.

Potom ste sa objavil v relácii 2 na 1...

Áno, keď ste umelcom, vyberáte si, s kým by ste radi spolupracovali či hovorili. Zavolali ma a chceli urobiť so mnou reláciu 2 na 1 tu v TV Markíza. Súhlasil som a musím povedať, že to bolo úžasné. Všetci boli takí milí, správali sa ku mne neuveriteľne. A stretol som sa tam aj s Dominikou, Jankou a Adelou Vinczeovou. 

Takže ste neváhali, či prijmete ponuku do Let’s Dance...

Áno, ľudia tu v TV Markíza boli všetci takí úžasní. Bol som tu len na chvíľu, ale nikdy som na to nezabudol. Vieš, mám super aktívny život a naozaj mám toho veľa, ale nikdy som nezabudol na to, ako som sa tu mal skvele. Preto som neváhal nad spoluprácou v rámci Let’s Dance.

S Dominikou ste stále v kontakte?

 Áno, sem -tam si napíšeme cez Instagram. 

Prejdime k šou Let’s Dance, kde budete sedieť v porote. Budete ako porotca prísny? 

Hm, nerád som prísny. Rád si užívam. Vieš, rád vidím, že sa dejú veľké a dobré veci. Vidieť to úsilie, ktoré ľudia vynakladajú. Pretože keď vidíte dvoch ľudí tancovať v televíznej šou ako Let’s Dance, vidíte dvoch ľudí, ktorí „makali“ hodiny a hodiny. Môžu sa aj zraniť a pokračujú ďalej. 

Odporúčané
Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť 24. apríla 2024, 16:30

Viem, že som tu ako porotca a musím asi občas povedať niečo, čo by sa nemalo na parkete stať.  Ale vo svojom vnútri, vo svojom srdci sa len teším z ľudí, ktorí dali do toho všetko. A ja to tak veľmi rešpektujem. Mám v porote kolegov, ktorých úlohou je byť prísni. A ja si môžem oddýchnuť a len si užívať. Ale áno, ak sa niečo stane, asi budem musieť povedať, že mi je to ľúto, ale „toto a toto“ sa stalo.

lets dance, facundo arana
Zdroj: Instagram/@facundoaranatagle

Čo hovoríte na kolegov z poroty? Mali ste už šancu stretnúť sa s nimi okrem Adely?
Ešte nie. Ale mal som možnosť vidieť súťažiacich, čo je dôležité.

Okrem toho, že ste hercom, venujete sa aj hudbe. Ste aj dobrým tanečníkom? 

(Smiech) Určite nie. 

Tak na aký tanec sa aspoň najradšej pozeráte? Ste z Argentíny, ktorá je preslávená tangom...

Mám rád každý tanec. Ale máš pravdu, tango je úžasné. Pochádza z oblasti Rio de la Plata. Hovorí sa mu platense. Milujem to. 

Na Slovensku boli ku mne všetci takí milí. Mám naozaj aktívny život, no nikdy som nezabudol na to, ako som sa tu mal super. 

Ale tango je oveľa viac ako len tanec. Môžeš vidieť, že keď profesionálni tanečníci tancujú tango, tak doslova lietajú. Ak uvidíš niekedy tancovať tanečníkov reálne tango, nikdy na to nezabudneš.

Zahrali ste si vo viacerých úspešných telenovelách, no mnohým ste zostali v pamäti najmä vďaka Divokému anjelovi. Ak by vás ešte oslovili na takýto projekt, išli by ste? 

Oh, bol by som rád. Nemyslím si však, že telenovely sa vysielajú tak ako vtedy. Ale možno keby platformy povedali, že chcú niečo také urobiť, išel by som do toho. Je to predsa voda, v ktorej plávam. 

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Pre telenovely sú typické „divoké“ vzťahy, v ktorých často vidíme aj žiarlivostné scény. Čo je podľa vás tajomstvom zdravého vzťahu. Mali ste niekedy vo svojom živote vzťah, ktorý sa podobal tomu z telenovely?

Ale áno, mal som. Myslím si, že musíte mať veľkú dôveru vo svojho partnera. Veľmi veľkú dôveru, vieš, a to je všetko. Dôvera. Je dôležité navzájom si veriť.

Ale musíš vedieť, že nie ste jeden. Ste dvojica, ktorá sa rozhodla byť spolu. Ak sa niečo stane, musíte sa len vrátiť späť a uistiť sa, či chcete žiť spolu a vytvárať niečo krásne. Po toľkých rokoch si myslím si, že to je to tajomstvo. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený F A C U N D O (@facundoaranatagle)

Na vašom Instagrame som videla, že ste vo svojom voľnom čase veľmi aktívny a športovo založený. Čo vaša muzikantská kariéra?

No, stále sa tomu venujem, ale menej. Vieš, je to trochu zvláštne. Vo svojom voľnom čase rád leziem po horách, surfujem, kreslím alebo som v divadle. Takisto chcem tráviť čas so svojou rodinou a pozerať západy slnka. Som veľmi aktívny, ale hudbu milujem.

Celé leto som hral s kapelou v meste Mar del Plata, mám to rád. Cez deň som surfoval s deťmi aj manželkou. A keď už je ma „doma veľa“, odídem hrať so svojou kapelou. (smiech)

Domov
Zdieľať
Diskusia